Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
evet arkadaşım herkezin bir beyni var bunda hem fikiriz iyi güzel de...söylesene bana neden bu adam lucescunun arkasında durulmalı dedi ???...sana fransaya git hatta fransız vatandaşı ol dedim evet ben bunu neden dediğimi söyledim...sende aynı durumda kalsan , yani anlaşılmamış olsan neler hissedebileceğini gör diye söyledim..kusurabakma tekrar onu dediğim için..nadir özür dileyen insanlardanım ama sadece böyle bir yorumun sana neler hissetirebileceğini gör diye yazdım...inşallah anlamışsındır... |
neden lucescunun arkasında durulmalı dediğini ben bilemem,sahsın kendisine sormak lazım. zaten bende bu yorumuna hiçbir anlam veremediğim için ukraynaya git arkasında dur dedim.
bu arada ukrayna ya git arkasında dur ile fransa vatandası ol arasında çok büyük bir fark var. ikisini kıyas bile edemeyiz. zaten ben lafına alınmıs değilim, sölediğinde ciddi olmadıgını yukarıdaki yorumundan anlayabiliyorum. neyse kimseyi kırmak,rencide etmek,saygısızca suçlamak haddimiz değil. konumuzda bu değil zaten,fazla uzatıp konu dışına taşmaya gerek yok kardes.