![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Guest
| ayrıca senin açtığın bir serdar konusu var...orda yorumumu okuduysan sezarın hakkı sezara dedim tigananın en iyi yaptığı iş dedim...bir ordaki yorumumu da oku...neyse arkadaşlar tartışma çok farklı şekiller aldı....konuyla alakası olmayan...bence bunları bitirelim... | ||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
kalın yazılmıs ve altı çizilmiş yeri gözlerini aç iyi oku.!!ne yazdıgımı ben çok iyi biliyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
istersen bu munakaşayı bitirelim.eger bilmeden seni kıracak bişey sarfettiysem ozur dilerim.senden ricam herkesin dusuncesine saygı duyman olur mu kardeşim
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Bu Yüzden Sabredelim Demisindir.. Ayrıca O KALIN YAzıyLa Belirtmiş.. Takıma Destek Olalım.. Ya Ben Besiktaslıyım Feneremi Destek Olacam Heralde Besiktasa Destek Olacam.. Haklı Cıkabilmek icin Neyden Ne Cıkarmaya Calısıyorsunuz Anlamıyorum... Tmm dedigin gibi oLsun Bitirelim Bende Özür Dilerim Ama Inan Ben tigana Kalmalı Biza Faydası Var.. Onunla Başarılı Olcaz Demedim.. Sadece Takıma Destek Olmalıyız Demisimdir Cunkü O Takım Bizim Takımımız.. Tigana Icin Sabredelim Demisimdir Cunkü Baska Care Yoktur.. Sabrettik ve Zaman Geldi Artık Onu Gönderebiliriz... Baska Bir Anlasılmayan Nokta Yoktur Sanırım ??
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |