Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
kerem kardeş futbola bakış açımız farklı olsada karşı görüşteki arkadaşlar arasında yorumlarından haz ettiğim nadir üyelerden birisin...şimdi kardeşim peki senin dediğin gibi olsun Lucescu bunları transfer etmemiş olsun...o zaman ben lucescuyu inan 1000 kat daha fazla sevdim...neden mi ??? şöyle söylim tigana kendi sistemine göre oyuncu aldı..istediği oyuncuları aldı herşey bariz ortada...ama senin dediğin gibi lucescu kendi istediği oyuncuları almadı ama geldi sistemini kurdu...eldeki oyuncuları bu sistemde şahane oynattı...hı tam tersi de olabilir oda şu yöndedir...elindeki oyuncuların hangi sistemde daha vermli olabileceğini gördü ve burnundan kıl aldırmamazlık ypamadı başarı için oyuncularının oynayabileceği sisteme döndü ve muhteşem işler yaptı....yani herkeze hocalık dersi verdi...bir TD nasıl olur gösterdi..yanılıyormuyum ???şimdi buna söylicek bişeyin var mı merak ediyorum ??? |
kardeşim çok haklısın bu konuda illa cevap vermek için cevap verenlerden değilim iyi tesbit etmişsin ve soylediklerin cok doğru.ama sence fleurquinler falan olsaydı takımda sonradan gelen guintiler zagolar alınabilecek miydi?fleurquin guintinin gorevini yapabilecek miydi? bende begeniyorum lucescunun elindeki futbolcuları kullanmasını ama oda biraz dusuncesinin arkasında duranlardan.ahmet hassan ve okan koç uda oynatmamıştı karşı oldugundan dolayı hatırlıyosun di mi