![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş ozaman suankinin tam tersiydi.suanda yonetimin soylediği bazı oyuncuları tigana onaylamıor ozaman ise lucescunun soylediği bazı oyunculara yonetim ve sinan engin karşı cıkıyordu(maldrasanu,radu niculescu,fleurquin,di natalie)umarım anlamışsındır ne demek istediğimi..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
lucenin her istediği alınmaması doğru bende bunu diyorum tigananın her istediği yapılmamalı baki runje kleberson vs. bunlar bize gelmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ricardinho yu onaylamama sebebi sol kanat a on liberoya stopere ihtiyac varken takımın maddi durumu fazla oyuncu almaya yeterli değilken yonetimin 10 numara almasıydı.klebersonu tigana aldırmadı rıza zamanında vardı.bakiye bonservis odemedik iyi bi yedek olabilir bu takıma.runje hırvatistan milli takımının 1. kalecisi suanda 1 trilyon bonservis verdik sadece(delgadoya verilenin 10 da 1 i)
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (24-12-2006 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayni düsüncedeyiz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezik medyaya inat; bu genç kadroya sabredemeyenlere, günlük başarı bekleyenlere inat; geçmiş birkaç yılda yapılan yanlışların farkına varamayıp aynı yanlışlara beşiktaşı sürüklemek isteyenlere, bu yanlışlardan hala dersler çıkaramayanlara inat; İNADINA TIGANA!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim suanda gordum yazdıklarını ondan gec cevap verdim ondan dolayı ozur diliyorum
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |