![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yumruğunu vur ve kolpo basını sustur artık
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o susturmuyor kolpa basına alet oluyor yaptığı açıklamalarla
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sayın onursal başkanımız süleyman sebanın beşiktaşla ilişkisini kestiği dahada belli oldu.demekki oda bizi kalbinde sildi.çünkü habere bak demirörene yumruğunu masaya vur diyo.süleyman babamız demirörenin klübü tarihinin en kötü dönemlerini yaşattığını ve borç batağına soktuğunu bilmiyomu acaba.bilse heralde yumruğu kendine vurda takımın yakasından düş derdi. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |