![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
İşte bunu deseler bu taraftar desteğini verir.Ama her sene Avrupa'yı alacağız,kesin şampiyonuz derseniz bu taraftarın tepkileri normal olur.Bu Tigana'ya da ayıp oluyor.Elindeki kadro sanki Barcelona da hemen başarı bekliyorlar.Bu kadro şu anki Sevilla'nın temelleridir sadece.Ama dikkat edin.Sadece temelleri atıldı şu anda.Binanın yapımına 2 sene sonra başlayacağız.Ben Tigana'nın aynen bu şekilde düşündüğüne eminim ve bu yüzden işte hep İNADINA TİGANA diyorum.Çünkü biliyorum ki bu iki kelime Beşiktaş'ı gelecekte çok başarılara ulaştıracak...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
evet haklısın öyle olmalı zaten... eee peki burda suclu kim...yönetim...onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar..yanlışı yanlışla kapatmaya calışıyorlar...çok ama boş para harcayıp bizi ümitlendiriyorlar...sonra da şansızlıktı falandı filandı..2. yarı farklı olacak...gibi kip cümleleriyle bizi uyutabileceklerini zannediyorlar...tigananın taktiğini biliyoruz genclere yatırım ee mademki bize acıklama yapsınlar.. gercekten cok haklısın katılıyorum..
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2 sende sabrettik ve her türlü başarısızlığına katlandık. 3 senesinde ve sonrasında başarılı olacağımızın garantisi ne olacak.1 sene de sistem oturtamayan ve oyuncuları gerçek mevkilerinde verimli oyanatamayan birinin 3 .senesi sonrasındada başarısız olursa,nasıl kovacaksınız.(Malum hayli tazminat ) Bu işler inatla yürümez. Tigananın şu ana kadarki başarısızlığı ve sucu kendisi hariç hep başkalarına atmak olan birinin doğru adam olduğu nu nasıl kabul edebiliyorsunuz. İstikrar için bir TD de elbette israr edilmeli,( bu işi yapabilecek hava vermesi şartı ile ) Fakat israr edilecek TD o değil. Tigana ,çamur atma yeteneğinden başka bir şey gösteremedi ülkemizde Konu kumandaci tarafından (27-12-2006 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |