![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Jean Tigana ile Mehmet Ekşi'yi mi karşılaştırıyoruz şimdi de.Allahım yarabbim.Bunu yapma bari İLHAN-MANSIZ.Hem bir kere M.Ekşi yıllardır Beşiktaş'ta.Süresini çoktan doldurdu.Ama Tigana daha 1 yıl oldu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| isim farketmez başarısız olanın gitmesinden bahsediyorum...eee gitmesi hata demedim ki ben ?? diyorum ya süresi farketmez başarısız olan gidecek... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | caner veya bir başka oyuncunun şu anda altyapıdan dönmesi çok büyük bir olay değil.Zamanında kakayı,appiahı,hypa yı bile beğenmeyen takımlar çıkmıştır,hatta brezilyada efsane olacak denilirkenki olmuştur,ronaldoyu reale tavsiye etmişler ama son vuruşları iyi değil denmiştir zamanında,ama sonra adam dünyayı dize getirip çaka çaka geldi oraya yani diyeceğim o ki mehmet ekşi veya değil,iyi bir koordinazyon lazım alt yapıya,bunuhnla iyice ilgilenebilecek daarcığı geniş,futbolu bilen adamlar getirilmeli,ekşi kadar onu oraya getirenleride suçluyorum ben..Koskoca yıllardır biz bir adam çıkaramıyorsak heralde tek suç ekşide değildir..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
10 senedir basarisiz olan hocayi gonderiyoruz da elimize ne gecti? Daumlar, Scalalar, Toshacklar, Del Bosqueler gitti de elimize ne gecti? 10 senede bir sampiyonluk, cok basariliymisiz!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |