bazı arkadaşların özellikle tiganayı savunan arkadaşların dedigi tek sey şu:genç bir kadro kurduk bekleyelim,bu takım cok daha iyi olacak diyolar.tamam herşeye katılıyorum genç bir kadro kurduk ama sayın arkadaşlar bu gençlerin hangi birisinde ışık görüyosunuz bana sorarsanız hiçbirinde.ne burak ne serdar ne sedef ne de i.akın yetenekeri sınırlı oyuncular.böyle oyuncuları beklersek bi 3 senemiz daha biter.genç dedigin ışık vermeli misal arda misal messi vb.yani kendini geliştirecek adam hemen kendini belli eden adamdır.bana göre bizim takımdaki gençlerin hiçbirinden ümitli degilim.şimdi diyecekseniz ki hemen bu olmaz zamana ihtiyaç var bende diyorum ki o sans arda ya tanındı mı ki mevkisine yabancı oyuncu alınmasına ragmen(carrusca)misal nuri sahin misal messi bunların hangi birisine zaman tanındı hiçbirine.yani diyecegim o ki iyi olacak futbolcu kendini 1 maç sonra da gösterir.antremanda da gösterir.ben bu gençleri ortalama20 maçtır izliyorum ama en ufak su oyuncu bizde 2 yıl kadar oynayamaz diyebiliyorum.bana burda sakın kurtuluşu da savunmayın adam ilk önliberoya çekildiginde forumda herkes karşı cıkmıştı sonra iyi oynamaya başlayınca o mevkinin oyuncusu oldu sonra 3-0 yenildiggimiz kupa maçında serdar o mevkide yine berbat oynadı yani inişli cıkışlı bi adam.siz ne demek istedigimi herhalde anladınız |