![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
tiganayı savunmamın sebebi yönetimin 2 senedir yapmış olduğu yanlış davranışardır 2 senedir en kolay yol olarak hocalar gönderiildi ve sonuç olarak pek birşey elde edemedik demekkki hatalarımız hoca göndermekle düzelmiyor bir başka etkenim evet tigana buraya geleli 1 yılı geçti ama tigananın takımı 6 aydır sahada yeni toplama bir takım için bu süre yetmeyebilir tigananın bir başka şansılzığı da 6 aydır bitmek bilmeyen sakatlıklar özellikle tecrübelilerin sakatlanması yeterince oynayamaması bütün yükü altyapısı güçlü olmayan gençlerin üstüne yıktı yoksa mehmet sedef,burak,serdar,bobo ,gökhan gülec gibi oyuncuların bir kaçını 2.yarıda oyuna girerken görebilirdik şimdi gelelim genç oyunculara tabiki serdarı burağı bir messiyle bir nuriyle karışlaştırmak doğru olmaz çünkü ne burağın ne serdarın ya da türkiye liginde oynayacak çoğu genç oyuncunun altyapısı bir messi değil bi nuri değil onlar daha küçük yaştayken altyapıdan aldıkları eğitimle a takımda çok rahat oynuyorlar diyorsunki messiye nuriye zaman tanınmadı peki bu oyuncular kaç yıldır barçada oynuyorlar veya kaç senedir nuri dortmund forması giyiyor o clübün havasını soluyor burağın serdarın aydın gökhan güleç kaç senedir bizde oynuyorlar sence kim daha şanslı küçük yaştan itibaren barçanın her kademesinde iyi bir eğitim almış olan messimi yoksa antalya sporda bursasporda yeterince yetiştirilemiyen serdar burak mı bu oyunculardan umudun var dersen benim özellikle serdar ve oynatılmamasına rağmen aydından umudum var | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |