![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ECE Erken (Sunucu) Tümer’i izlerken keşke hiç vermeseydik dediniz mi? Tigana kişisel kırgınlıklarını takıma yansıtıyor mu? Ali Güneş’i oynatmamasına ne diyorsunuz? Eskiden Mustafa Sandal, Yılmaz Erdoğan ve bana VIP kartı geliyordu, artık gelmiyor. Kırgınım, bu yüzden de maçlara gitmiyorum. Tümer Metin ile ilgili en küçük bir pişmanlığımız söz konusu değildir. Bilakis, Beşiktaş Kaptanlığına uygun davranmayan bir oyuncunun aramızdan ayrılması, en doğrusu olmuştur. Sayın Tigana dünya futboluna önemli oyuncular kazandırmış, profesyonel bir kişidir. Kızgınlıklarını takıma yansıtması söz konusu değildir. Oyuncular ile ilgili tercihler kendisine aittir. Fakat sanıyorum siz kişisel kırgınlıklarınızı Beşiktaş’a yansıtıyorsunuz. Beşiktaşlılık VIP kartı ile ölçülmez. Sizi yine maçlarımızda görmek isteriz. ece erken almis agzinin payini..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |