![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | messi,puyol,xavi,iniesta,kalecileri (ismi aklımda değil kusura bakma ) yeterlimi barçanın alt yapsı yeternice iyi yeterince oturmuş aysberg kardeşim keza dormundun da bir o kadar genç oyuncu 11 de oynuyor keza gs nin altyapsını tartışmıyorum bile benim demek istediğim burak.,serdar,aydın da ve diğerlerindede potansiyel var ama bu oyuncuların şansılzığı altyapılarının tam anlamamıyla oturmamış olması bu oyunculara verilen şansın puyoldan ,messiden nuriden daha geç verilmesi şimdi bu oyunculara bir şans verilmiş ama öle ama böle inşallah bu şansı iyi değerlendirirler oynadıkları futbolun üstüne daha çok katarlar bir başka demek istediğimde çok sakatlık olması sonucu bu gençlerin daha hamken birden kendilerini 11 de bulmaları çoğu maçta sol açık mehmet sedef ,önlibero serdar,sağ açık burak oynadı çünkü alternatif kalmadı yoktu inşallah anlatabilidim aysberg kardeşim ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
Guest
| yavaş gel.....millet boyundan büyük laflar etmeye başladı iyice yaa..şurda tartışmalardan uzak kalmaya çalışıyorum ama olmuyor...sanane kardeşim istediğim yere yazarım..fikrimizi söylüyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz... | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | biz tigana demiyoruz biz istikrar diyoruz biz beşiktaşın çalışanı her kim olursa olsun bu medyanın bukadar saldırdan bişekilde eleştirmeye hakkı yok diyoruz. biz istemedikleri her adamı beşiktaştan kovduracak güce sahip bi basın istemiyoruz biz dizginleri yönetimden alıp eline geçiren basına karşıyız.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbiden insallah oynatılır bence aydın turkıyede 1 numara olucak ilerde
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aydını fazla izlemesekte iyi olacağına eminiz gibi ama sana söylim serdarın üstünde b biraz dursalar çok büyük bir adam çıkaracaklarda işte neysee....
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet bencede...ama aydını izlediğimiz kadarıyla tekniği cok iyi ve kanattan iyi ortalar çıkarıyor
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şu hazırlık maçlarında iyice oynatırda bizde iyleyebiliriz inşallah,buca maçında bile oynatmadı bare burda oynatır inşallah..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |