![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | verin parasini hakli ahmet hassan afrikanin en degerli oyuncusunu yasli diye gonderdik (ki bende istiyodum gitmesini) ama yanlis yaptik simdi de yazik etmeyin odeyin borcunu
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | madem beşiktaşı çok sewiyo biraz daha beklesn,malum bu aralar biraz durumlar sıkışık ![]() ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| güldürme beni yaaa o zaman elindeki oyunculara hiç para vermiceksin hatta bunlara BJK forması giydiriyorsun diye para alacaksın...adamın parası kalmış hakkıdır da almak...hatta bu şekilde bir açıklama yaptığı için de A.Hassanı tebrik etmek gerekiyor sonuçta sevdiğim bir klübe icraa göndermek istemiyorum diye.... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | versinler hemen adamın parasını,adamın parasını zamanında alması için illa iyi oynaaması egrekmiyor,şu rezillikten bıktım,bir adam gidiyor ve ona borcumuz oluyor,transfer yapamsınlar ama şole hocalara futbolculara borçlu kalmayalım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | |||