![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sükürler olsun
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana insanlıktan bahsetmiş ama bunuda futbol a cevirmişsiniz helal olsun size
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ooo bziim bakkalda çok iyi insan ona bakarsan,ben ondan insanlığını bize anlatamsını istemiorm kardeşim,icraat yapmasını istiyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana vermek istedigin mesaj cok güzel .. anlamak istemeyen anlamaz !
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tigana haklı allaha şükürler olsun,gerçekten de çok yardımsever...futbol dışında
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Tigana bize anlatmasın bunu. Tribünde elindeki son parayı bilete verip 90 dakika bağıran bir taraftar topluluğu var.. Biz şükrediyoruz da yılda 2.3 milyon euro alıp bunun hakkını vermeyen üstüne üstlük Beşiktaş kulübüyle adeta dalga geçen biri ne yapmalı bilmiyorum artık.. Madem bu kadar insanlık dersi veriyor, başarısız oldum tazminat istemeden görevi bırakıyorum desin de insanlığını görelim.. O zaman önünde eğilelim.. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.. Bu lafın üzerine biri de şöyle diyebilir eleştiriler karşısında agresif bir tutum sergileyip suçu başkalarına atıp ortalığı karıştıran tigana sen şükür etmelisin böyle bir ülkede çalıştığın için.. kolombiya'da başarız olan futbolcuları/teknik direktörleri mafya öldürüyor hemen.. düyanın en güzel şehrinde mükemmel imkanlarla ve hatrı sayılır bir kadroyla çalışıyorsun.. Esas sen şükret... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |