![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yasin oynadığı dönemde çok mu iyiydi Beşiktaş? 10 senede 1 şampiyonluk gelmiş, bunda da Yasinin payı tartışılır. Ropörtajı okuyan da zanneder ki Yasin Chelseade falan oynuyor. Sorarım herkese, sağ bekten bozma Serdar Kurtuluş mu daha faydalı, Yasin mi? Bence Serdar çok daha faydalı oynuyor. Yıllarca Beşiktaş'tan aldıklarıyla verdiklerini bir karşılaştırsınlar, o zaman böyle eleştiri yapabilecekler mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "Pascal’ın bize faydası var mıydı? Yoktu.. Benden daha iyisi oynasın ama ben iyiydim. Ben şimdiki Beşiktaş’ta oynarım ama çağırsalar bile gitmem. Çünkü ben Beşiktaş forması giyip de utanmak istemiyorum. “3 senden beri kafamızı yerden kaldıramıyoruz” diyolar. O yüzden ben de utanmak isteniyorum." İlk önce haddini bileceksin sonra konuşmaya çabalayacaksın yasinciğim,şu durum bile iyidir senin artise bak kimsin lan sen,utanmak istemiyomuş,biz çok isteyoruz ya seni..^2 ayda bir çıkıp beşiktaşla ilgili abuk sabuk konuşacak,biz de bu slağı burda tartışacağız..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/17130-besiktas-2-sinif-takim-oluyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 17:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |