![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | doğduğu zamnaki resimleri de görmüştüm çok tatlı bi yavru kartal maşallah..kaderi güzel olsun ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Maşallah çok tatlıymış abi.Geleceğin kartalı.Allah anneli babalı büyütsün inşallah...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok tatlı maşallah Allah analı,babalı ve ŞAMPİYON BEŞİKTAŞLI büyütsün amiiiin...
__________________ BEŞİKTAŞım oley BEŞİKTAŞım oley BEŞİKTAŞım oleeyy aaaaaaa BEŞİKTAŞım oleeeyy (erkek adam renkli takım T U T M A Z ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok tatlı yaw,nazar değmesin,allah analı babalı büyütsün,yavru kartala bak bee ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | sagolun arkadaslar insalllah beni utandirmaz ve besiktasli olur büyüyünce cünkü Allah yazdiysa bozsun insallah baska takimi tutmaz elimden geleni yapmaya calisacagim hepinizden Allah razi olsun ve cümlemizin evlatlarini saglam Besiktasli olmayi nasip etsin.... Almanyada yasiyorum ama Insallah Inönüyle ben daha tanisamadim ama yavrumu ilk firsatta getirecegim Inönüye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | allah analı babalı büyütsün.allah kazadan beladan saklasın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |