![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adaş sne oynanabilir diyosun ama ben oynanmalı diyorum..Avrupada bu taktik kalmamış falan demişlerde bitmes kardeşim,sen hangi taktiği uygulayabileceksen onu yaparsın..Nobre gibi santraforun var ona pas inmesi lazım yani kanatların çok çalışabilmesi lazım,delgado-rico gibi 2 adamını orta sahada oynatmak istiosan arkasına 2 tane önlibero koymak zorundasın,yani bu zor bişey değil,he oynatmaz yinede saygı duyarım ama olması gereken bu adaş bence..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya aslinda gokhan toraman koray defansta kanatlarda deli ile ali tandaogan on liberoda delgado kleberson ilerde nobre arkasinda ricoyla bi kadro dusunulebilir
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | benim lucescu zamanindan hatirladigim tek sey, defansin önünde guinti olamsiydi, defansa top gelmeden guinti toplari topluyordu zaten, ve ondanda okadar fazla gol yemiyorduk...bildigim kadariyla...ayrica kalecimizde biraz daha güven veriyordu sanki... yani zor diye düsünüyorum, ama tabiiki denenebilir...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ---------------------------runje--------------------------------- -------koray---------------g.zan--------------i.toraman--------- -----------fahri-----------------------serdar-------------------- a.tandoğan--------------------------------------------- i.uzulmez ----------------------ricardinho--------------------------------- ---------------serhat----------- nobre-------------------------- çok alternatifli bi takım bu koray mı sakatlandı korayı çıkart istersen a.gunesi koy istersen toramanı oraya cek uzulmez i sol bek e çek sol kanada da delgado yada i.akın ı sok,yada serdarı sağ bek e çek oraya kleberson u al.yada a.tandoğanı çek oraya burak ı al. rico ya bişey mi oldu delgado yu sok. a.tandoğan mı sakatlandı serhatı sağa çek bobo yu sok.yada tek onliberoya don serdarı sağa çek delgado yu sok. önlibero mu sakatlandı m.doğanı sok korayı onliberoya cek.. ben cok tutarım 3-5-2 ye ve beşiktaşta stoperde deneyimli oyunu iyi kuran bi oyuncu olsa ve kalede iyi biri olsa bu takım ı kimse kolay kolay durduramaz
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. Konu KEREM tarafından (11-01-2007 Saat 04:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | smdi yatakta aklima geldi tam yatiodum yalniz lucescu zamaninda 3 lu sawunma yaparken kalede cordoba wardi we cordoba ceza sahasinin oralarda duruodu dewamli yani sawunma acilabiliodu we guweniodu ibrahim uzulmez her sikistiginda cordobaya donuodu cordobanin topla oynama yuzdesi forwetimizden daha fazlasydi ama smdi kalede runje war we runje bir cizgi kalecisi yan toplara bile cikmio eger 3=5=2 oynucaksak kalecimizi degistirmemiz gerekio arkadaslar
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence artık sistem üretmek erine takımın ileriye dikinenasıl oynrı düşünmeliyiz. yada blok halinde ileri hep beraber çıkıp hep beraber dönmeyi becermek zorundayız. artık sistemden değil bu durum belli ediyor. takım ileri az adamla çıkıyor ondanda sorun yaşıyoruz.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |