![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Futbol teknik direktorden ibaret degildir, saglam cümle
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gelelim bize evet gençleri toparlarsın ama takımı akademiye çeviremessin kartdeşim,burası alanyaspor değil..Bu kadar beceriksiz gençle hiçbirb** olmaz kardeşim,he koyarsın yanına çok tecrübeli ve kaliteli 2 adam harmanlarsın gençlerle(ki bu gençlerde biraz yetenek lazım) al sana o zmn takım iskeleti,ama sen durmadan 2.ligden adam getirip beşiktaşı onların eline bırakıp,onlarıda medyanın önüne atarsan hiçbirşey olmaz...Beşiktaş şu anda gençlerden çok şey bekleyebilir ama asla onların eline bakmamalıdır.. Sana şunu söyleyeyim kardeşim,genç oyuncuları bulmak kolay değil tabi de senin hocan tüm afrika futboluna hakim,fransanın kralı diye lanse edilip getirildi bu takımın başına,hee oda getiremiyorsa gençleri yuh derim sadece bütün özelliği 0 benim için..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() Bir konuda kkatılıyorum delgado veya riconun birisinin ben forvette görev alması gerektiğini düşünüyorum..Bu mantıkla çok daha başarılı olabiliriz,ama katılmadığım bir husus var bu takım asla tek önliberoyla oynamamalı,tek önliberolu sistemi hiç sevmem ve çok sakat bir sistemdir,o adam viera bile olsa yinede o bölge 2 kişiden oluşmalıdır..
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu dizilisle cok zorlaniriz toprak kardes, ibo ve tandoganin arkasina atilan toplar tehlike teskil eder.. ne yapilabilir belki serdarin yanina cekilebilir göbege de toraman alinir sagbek de ali günes oynar nobre yada delgado cikar.. kelebersonu bu dizilisle izlemek isterim ama.. iyi isler cikarabilir..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 3 ayda 1 taktik değiştirmeyi bırakıp şu andaki taktiğin oturmasını beklemek daha iyi olur çünkü her değiştirdiğimiz taktik karmaşa yaratır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Real Madrid'in kulup kulturune baktin, bizimkine de bak bir istersen. 10 senede anca 1x sampiyon olabilmisiz, demek ki bizim kulup kulturunde arayalim sorunu istersen? Capello'yu yargilarken baska faktorler goz onune aliniyor da Tigana'da niye sucun tamami Tigana'da bulunuyor? Ayrica Tigana tecrubeli adam istemedi diye birsey yok. Adamin istedigi adamlar ortada, Cygan, Boumsong, Mavuba'yi istedi, ama bizim butcemiz yetmedi, alamadik. Onlardan biri Villareal'de, biri Juventus'ta, digeri de tum dunya kulupleri tarafindan isteniyor. Bizim yonetim parayi bastirip alsaydik hic sorun olmazdi, ama Monsieur'un dedigi gibi aynen bu bir butce meselesi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayrica Besiktas'in kulturune bakarsak, Besiktas da hep genclerle ve kenetlenmeyle basarili olmustur. Milne zamaninda tecrubeli oyuncular da yoktu, Seref beyin nasil oyuncular oynattigini unutmayalim, Baba Hakki, Baba Husnu gibi oyuncularin bu camiaya nasil gelip oynadigini da goz ardi etmeyelim...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
![]() | ![]() |
![]() |