![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen hocam yeterkı basaılı olsunlar canı gonulden oynaınlar hankı taktıkle oynarlarsa oynasınlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Istisnalar cok, Nihat da aynen oyle. Onemli olan nereden ciktigi degil, bu genclerin BJK formasi altinda bulusmasi ve onlara sabir gosterilmesi. Ayrica bizim altyapi belki zamaninda iyidi, ama su an kimse iyi diyemez. Cika cika anca Mehmet Sedef ciktiysa ben soyleyecek birsey bulamiyorum, GS'de cikanlar ortada...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Adamin Fulham askiyla yanip tutustugunun bizimle ne alakasi var? Su an Fatih Terim Avrupa'dan bir kulube gitse o da GS askiyla yanip tutusacak, bu yeni isine bir engel mi? Ayrica adamin kontrati 2 senelik, onun bitirdigi an istedigi seyi yapar, o kimseyi ilgilendirmez, onemli olan burada o 2 sene icerisinde bize birseyler katabilmesi. Ayrica Tigana'nin hicbir zaman durup dururken bunlari soyledigini sanmiyorum, elbette roportajcilar bu cevaplari agzindan cikarmak icin soru soruyorlar ve Tigana yanitliyor, bunlarin gazeteye yansimasi degisik oluyor tabii, anlayan anlamistir ne demek istedigimi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar lyon başkanının röportajını okumadınız galiba Lyon un bugünkü haline gelmesindeki ilk adım Tigana diyor adam. Tigana yla birlikte geleceğe yönelik genç ve sağlam bir takım iskeleti oluşturulması bu takımın bugünki başarısındaki en önemli etkenlerden biri. He biz Lyon gibi iki yılda bir antrenör değiştirir miyiz değiştirmez miyiz aynı politikayı izler miyiz bilmem ama, geleceğe yönelik ilk adımın Tigana yla atılması son derece yerinde bir karar. Sözleşmesi bitene kadar bu iş Tiganayla gitmeli bence sonra duruma göre uzatılır veya gönderilip yerine sizin istediğiniz gibi vizyonu yüksek bir hoca getirilir. Ama şu takım oturmadan o hoca getirilirse herşeye sıfırdan başlarız ve tarihin tekerrürden ibaret olduğu gerçeğini bi kez daha yaşarız başka bir şey değil. Bu sene Avrupadan erken elenmek dışında benim tahminlerimden farklı bir sonuç yok. Bu takımın bu sene başarı almasının zor olduğunu zaten görmeniz lazımdı ama bu demek değil ki BJK küçük takım haline geldi, bu dünyada başarılı olmuş çok büyük takımların bile zamanında yaptığı bir şey o yüzden ben bu takımdam umudumu 2 sene boyunca kesmeyeceğim Tigana ile devam edilirse eğer sonunda bu umudum boşa olmadığını anlayacağımı biliyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Je t'aime Tigana, viva Monsieur Tigana! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | -----------------runje--------------------------- i.toraman-----------g.zan---------------------baki burak(ali t.) - serdar ricardinho delgado i.üzülmez nobre-----------------------gökhan güleç BEŞİKTAŞIM OLEYY!!!!!!!!.............
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |