![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | işte senin anlamadığın en azından Tigana gittiğinde arkasında diğer t.direktörlerin işleyebileceği bir iskelet bırakmış olacak. Bunun gelecek için gerekli bir adım olduğunu göremiyor musun çok mu zor bu anlamıyorum? Diğer gelecek t.direktörler zaten genç olan kadroya belli başlı takviyelerle istedikleri sistemi kolayca oturtabilecekler. Ama bu sezon sonunda Tigana giderse her şey gene muamma olacak bu sefer önümüzdeki iki seneyi de kaybetmiş olacağız. Durumuz Lyon la çok benzeştiği için sürekli o örneği veriyorum ama sanırım aradaki bağlantıyı bi türlü anlatamıyorum. Lyon da Tigana lı ilk iki senesinde şampiyon olamamıştı. Ama o iskelete hangi hocayı getirirse getirsin lyon teker teker başarıları almaya başladı. Bilmiyorum ama bu örnek sanırım umutlu olmak için yeterlidir. Başarı her zaman kolay yakalanacak diye bir şey yok. Kolay yakalanan başarılar geçicidir, zor olanlar kalıcıdır. Bir Man Utd bile bunun farkına varıp gençleştirme sistemini yeniden uyguladı hatta aynı t.direktörle. Ne oldu gene hedeflerine emin adımlarla gidiyorlar. Bu işler öyle sadece taktik oluşturmayla olacak şeyler değil. En alt tabakadan başlayarak, uzun vadeli ve sistemli çalışmalar gerekli. Ayrıca Tigana altyapımızın kalitesini arttırmak için bir şey yapmıyor demek haksızlık, Tigana o gençlere futbolu yeniden öğretmek için uğraşıyor. Bu gençlerin yetenekleri olabilir ama altyapı çalışmaları zamanında iyi yapılmadığı için profesyonel futbola atılınca bocalıyorlar. Tigana onları tamamen hazır olmadan kadroya koyarsa hepten kaybedeceğini biliyor önce futbolcuları bu yükü taşıyabilecek kapasiteye getirip sonra takıma katacaktır. Sezon başı dediğini hatırlayın futbolcuların altyapı çalışmalarının çok kötü olduğunu zaten adam sezon başı demişti onlara futbolu sıfırdan öğretmek için uğraşacağız diye de belirtmişti. Sizce futbol bu kadar kolay bir oyun mu 6 ayda hemen süper yıldızlar ortaya çıksın. Ben tabii ki umutluyum ne olursa olsun 2 sene sonunda BJK hedeflerine daha sağlam ilerleyebilecek bir takım olacaktır. 1 sene şampiyon olup 5 sene kahır çekmektense sabredip 5 sene şampiyon olabilecek bir takım oluşturulmasından yanayım. Bunun için de Tigana çok yerinde bir başlangıçtır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
Şimdi verdiğin örneğe geçelim,manuda aynısını yapmışya..Sen rooney,c.Ronaldo ve saha gibi adamlara gençleştirmemi diorsun,şu anda dünyanın enredeyse en iyi futbolcuları oldular,yani sis gençleştirmeyi farklı biliyosunu galiba..Elinde olur arda gibi,nijhat gibi,emre gibi potansiyeli olan gençler anlarım ama yetenek yoksunu adamları bu takıma toplayıp başlarına bir paf takımı hocası getirip hadi bize iskelet oluştuır demek adam sdc güldürür.. Birde şu soruma yanıt verirsen sevinirim sen nerdenbiliyosun,teknik yönetimdemisin yada yönetimdemisin ki tigananın bizim asıl gençlerimize yani altyapıdakilerimize futbolı yeniden öğretmek için uğraştığını falan..Belli bir bilgin mi var,yoksa atıp tutuyomusun??(inşallah dediğin gibidir tabide)
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | elindeki imkanlar dahilinde bu kadar oluyor.. ruh olmayan futbolcuya ruh asilamak, yeteneksiz genclere yenetek kazandirmak, disiplin yoksunu yetenekleri adam etmek kolay is olmasa gerek.. bizim bütcemiz belli bu anlamda tiganin isteyecegi oyuincular da ona göre olmustur..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #78 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
imzami atiorum burak
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() | ![]() |