![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kendi altyapin kotu ise o zaman baska kuluplerden genc oyuncu alip onlari yetistirirsin, bu kadar basit. GS'de Emre Belozoglu Zeytinburnun'dan geldi, Oguz Sabankay Beykoz'dan geldi, Nihat ve Sifo da baska kuluplerden, bunlarin hicbiri altyapidan cikmadi. Onemli olan altyapisi degil, genc ve potansiyele sahip olmasi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
Katiliyorum, 2 sene boyunca en azindan bir kadro istikrari olusmali, bu olduktan sonra zaten teknik direktor sorun olmaz, Tigana da olsa Murtaza da olsa fark etmez, yeter ki 1-2 sene boyunca ayni hoca ve ayni iskelet ile devam edelim, onemli olan da bu zaten.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
O ornekler ManUtd'a uygun, bize de Burak, Serdar, Gokhan gibi oyuncular uygun. Cok dar cerceveden bakiyorsunuz, olaylari biraz da baska perspektiflerden bakin, tek pencereden degil. ManUtd'in hedefi Premier League'de sampiyonluk, Sampiyonlar Ligini kazanmak, o zaman futbolcu kalitesi de ona gore olacak, dunyanin en ust tabakasindan oyuncular alacak. Bizim hedefimiz nedir? Turkiye Liginde sampiyonluk ve Avrupa'da gidebilecegimiz yere kadar gidebilmek, o zaman da oyuncu kalitesini buna gore ayarlamaliyiz. Burak, Serdar, Gokhan, bunlar Turkiye liginin en potansiyelli oyunculari, bunlardan iyisi yok, hedefe uygunlar demek ki. Su anda Pazarspor genclestirmeye gitse o da gidip C.Ronaldo yeteneginden oyuncu alacak hali yok ya, herkes hedeflerine ve butcelerine gore transfer yapacak, biz de bunu yapiyoruz iste.
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
birde ısrar etmek önemli ama yanlış kişilerde ısrar ediyoruz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bi kere defans ve ön libero bağlantılı bölgeler olduğu için hemen defansımızı çok fazla suçlamıyorum çünkü bütün yük onların omzunda. Gökhan Zan, Toraman ve Koray defans bölgesinde gelecek bir yabancıyla kesinlikle BJK nın bir 5-6 yılını kaldırabilecek oyuncular. Ama ön libero defansın başarısında çok önemli bir bölge. Ve bu bölgede Kleberson u oynattı diye de Tigana ya kızmak son derece saçma afedersiniz ama bu takımın başına Alex Ferguson da gelse Kleberson u o bölgeye koyar bu Tigana nın suçu değil o bölgede Kleberson a güvenmek zorundaydı çünkü kalitesi belli bir oyuncu. Ama kleberson beklenileni veremedi sene sonu gönderilir daha uygun bir adam gelir. Ama defans iskeleti bence sadece gelecek bir yabancıyla oluşturulmuş sayılır o yabancıyı da Tigana istedi ama alınmadı burda Tigananın suçu yok. Hatta kızıyorsunuz ama bize ön liberoda ofansif anlamda da verimli olabilcek fiziği kuvveti yerinde bir oyuncu da kazandırdı. Serdar sezon başı sağ bekte oynatıldı hatta milli takımda da sağ bekte oynadı ama asla liberodaki kadar verimli olamadı. Bence oynadığı bölgeye zamanla daha da alışacak ve milli takımda da o bölgeye yerleşecektir. Forvette de Nobre olmasa da Bobo konusunda bu kadar sabırsız olmanıozı anlamıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Saha da ilk başlar da Man Utd de yeterince etkili bir forvet değildi. Her zaman bu olay çabuk etkisini göstercek diye bir şey yok. Rooney çabuk kadroda yer buldu ama Saha daha geç ısındı. Bunlar doğal şeyler. Ben sana bu iskelet şimdi oluştu demiyorum zaten anlamak istemediğin bu. Yazında saydığın adamları bu takıma oturtmak için uğraşılıyor zaten bu sancılı ve uzun bir süreç normal ama gelen başarı da kalıcı olacaktır. Toraman ,Gökhan zan, serdar kurtuluş, burak, i.akın, delgado, gökhan güleç veya bobo bu adamlar takıma oturtulduğunda BJK yı rahat 5-6 sene taşıyabilecek bir kadro meydana getirilmiş olacak. Ama bi çok şanssızlık ve doğal olarak başlarda yapılabilecek bazı teknik hatalar yüzünden henüz bu olay gerçekleşemedi. Sene sonunda da tamamen oluşmayabilir ama Tigana ya sabredilirse bundan kesinlikle eninde sonunda biz kazançlı çıkacağız. Man Utd kendi hedefleri ve imkanları doğrultusunda bu operasyonu gerçekleştirir biz de kendimizce yaparız. Ben olayın mantığından söz ediyorum. Ayrıca o seni güldüren olayı bugün Lyon zamanında yaptı ve sonunda da onlar kendilerine gülenlere gülüyorlar. Elimizdeki adamların hiçbiri yetenek yoksunu falan değil. Defansındaki adamlar milli takımın da defans oyuncuları. Ön liberonda yanına gelecek yabancı bir oyuncuyla çok parlayabilecek bir oyuncun var Serdarın ilerleme yapamayacağını nası söylersin anlayamıyorum özellikle son maçlarda izlediğim serdar ı sen de izlediysen tabii. Orta sahanda dsipline edilirse avrupalı klüpleri bile kıskandırabilecek iki tane oyuncun var. Forvetinde Brezilya ümit milli takımında gelecek vaadeden gençlerden biri olarak lanse edilen bir oyuncun var. Delgado gibi sakatlık şanssızlığından kurtulursa bu takımın lideri olabilecek bir oyuncun var ki yaşı daha 25, bu adamlar yetenek yoksunu falan deil. daha 6 ay geçmiş bu adamlardan süper bi futbol beklemek bence asıl hayal olan bu ve bu 6 SENELİK HAYALDEN acaba sizi kim uyandıracak ben onu merak ediyorum. Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar 3 defans iş yapmaz dribblingi iyi olan biri war oda delgado bence kadro böle olmalı runje a.tandoğan toraman zan i.üzülmez fahri serdar delgado ricardinho i.akın(aydın) nobre(bobo)
__________________ ESKİ KAŞARDAN TOST ESKİ SEWGİLİDEN DOST OLMAZZZ!! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
nobre yerine bobo geri kalanda mutabığız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | turkiyenin en buyuk tamiyiz bide avrupada ve dunyada ismimiz yeter...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |