Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Evet Tigana'ya bravo doğru düşünüyor,bizim taraftarımız salak bıt bıt bıt muhabbeti yapan arkadaşlar.Sizlere inanamıyorum.Beşiktaş A takımı altyapı değildir.Gidip PAF takımını çalıştırırsınız o zaman.Bir takımda 1 ya da 2 tane oyuncu farklı mevkilerde oynatarak geliştirilebilir ama aynı anda 10 tane oyuncu orda burda oynatılmaz.Hele ki üst düzey takımlarda.Ayrıca Henry örneği tamamıyle bir yalandır.Henry zaten her mevkide oynayabilecek yeteneklere DOĞUŞTAN sahip olduğu gibi buna rağmen 18 yaşında Juventus'ta sağ kanatta ısrarla oynatılmış ve yedek kalarak oradan ayrılmak zorunda kalmıştır.Arsenal'e geldiğinden beri de zaten forvet oynuyor.Ben hiç başka bir mevkide oynadığını görmedim.Ronaldo,Henry gibi yetenek anlamında tavana vurmuş oyuncularla Gökhan Güleç'i kıyaslamak inanılmaz komiktir.Gökhan Güleç kendini geliştirebilir ama asla bir Henry ya da Ronaldo değildir.Hiç bir zaman da olamaz.Tigana ürettikçe bahane üretiyor, siz de üstüne atlıyorsunuz.Devam edin bakalım.Böyle bir yatırım yapılacaksa Tigana'yı getirirsin 10 yıllık sözleşmeyle altyapının başına PAF'taki adamları geliştirir.31 yaşına gelmiş Ricardinho'ya futbol eğitimi vermeye çalışıp sol kanat oyuncusu yapamazsın.Geçiniz... |
sen futbolun dehası olmussun,o kadar çok şey biliyosun ki buralarda harcanıyosun.!!! 50 senedir futbolun içinde olan ve dünya futbolunda bir yer edinmiş bir adama neyin nasıl yapılacagını ögretmek kimse üzerine alınmasın ama ahmaklıktır.!!! sizde böyle devam edin bunu da göz ardı etmeyin..!!!