Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
ilk önce su iki yorumu okuyup karşılaştıracaksın sonra da kimin konusma tarzı daha düzgün kararını vericeksin..!!! Ki bende yazılanları kalınlaştırıp altını çizmek zorunda kalmayayım sevgili BEŞİKTAŞLI kardeşim ...!!!!!
A takım futbolcu yetiştirme yeri değildir demişsin. tabi paf takımda herkes hazır bir şekilde A takıma çıkıyor yaa haklısın.!!! arkadasım A takımda futbolcu kendini daha fazla yetiştirir ve geliştirir. paf takımda aldıgı eğitim futbolun temelidir. zaten tigana da sunu demiyor mu : '' futbolcuların temelinde aldıgı egitim yetersiz,ben futbolcularıma sıfırdan herşeyi ögretmeye çalışıyorum. ben gittikten sonra bu futbolcular Türk futbolunun geleceği olacaktır...'' diye.!!
herşeyi nalıncı keseri gibi kendi tarafınıza yontmaya gerek yok. biraz da olaya iyi tarafından ve sabırla bakarsak bu destegi az da olsa hakediyor İNADINA BEŞİKTAŞ dediğimiiz takımın teknik direktörü Jean Tigana..!!! bu benim fikrim saygı duyup duymamak sana kalmıs autopsy arkadaşım.... |
Dostum bak. Benim konuşma tarzımla ilgili bir sorun yok.Daha yukardaki yazılara bakarsan sürekli Tigana'yı sevmeyenleri aşağılayan muhabbetler görürsün.Yok biz futbolu CM zannediyomuş,halı saha zannediyomuşuz vs vs .Benim cevabım bunaydı.Fikirlere saygı duymaktan bahsediyorsan sen de buna saygı duyacaksın.Ben Tigana'yla başarı beklemenin mantıklı birşey olduğuna inanmıyorum.
Sene başındaki yorumlarıma bakarsan ben de en az senin kadar istikrardan yanayım.Hatta millet burda Baki'ye falan laf sokarken ben sürekli savundum.Bekleyelim sabredelim dedim ama ortada bir ışık göremiyorum.İstikrardan yanaysam doğru bir adamda istikrardan yanayım.Takımı aşağılayan,ona buna laf sokan,sürekli bahaneler üreten,gencecik futbolcularını koruyacağına sürekli basının önüne atan bir adamı takımımın başında görmek istemiyorum.
Ve de böyle düşünüyorum diye siz de futbol mu biliyosunuz,siz futbolu halı saha mı zannediyosunuz laflarını falan kusura bakma ama yemem.Senin de bunu üstüne alınıp da bizi ahmaklıkla suçlaman hoş değil.Ben senin fikrine saygı duyuyorum ama yanlış düşünüyorsun diyorum.Sen bana katılmıyorsun ama ahmak diyorsun.Aradaki fark bu işte sevgili TİGANA'cı kardeşim. : ))) Birbirimizi kırmayalım burda.İnsanlar böyle düşünmüyor diye birbirinin futbol bilgisiyle dalga geçerse ben de cevabı yapıştırırım.Sen boşuna üstüne alınmışsın.Emin ol futbolu CM zannetmiyorum.
Bu arada zaten Tigana'nın gideceği de yok.Ben haksız olmayı çok istiyorum.Amacım burda milletle inatlaşıp haklı çıkmak değil.İnşallah siz haklı çıkarsanız ama ben halen şunu söylüyorum eksiklik altyapıdaysa bunun çözümü A takımı altyapıya çevirmek değildir.Yanlış olan yer altyapıysa orayı düzeltirsin.Burda gerçekten sadece şampiyonluk beklentisiyle futboldan anlamadan Tigana gitsin diyenler de olabilir ama benim gerekçelerim farklı.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Birilerini kırdıysam özür dilerim.