![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
Guest
| kardeş hani Serhat %99 BJK deydi...Köln ile anlaşmış diye duydum ??? ben sana buna cevap olarak ne demiştim hatırlıyorsundur umarım..".Ben bir oyuncu gelip imzayı çakmadan %99 BJK de demem ve geleceğinede inanmam ben nelerini gördüm %99 hatta %100 BJK de denilen oyuncular" diye bir cevap vermiştim demi....sen bana 3 lü savunma kalmadı falan bunu kafandan sil mi kafandan sok mu ne bişeler dedin ya bende sana bir arkadaş tavsiyesi olarak söylim İMZA ATILMADAN şu oyuncu kesin BJK de deme.... | ||
![]() |
|
![]() | #102 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kankam walla yıne ugrasmaya basladın sakın ol hastasın sen bu aralar tam ıılesene kadar kendını yorma serhatta gelmıcek sanırım kendı kaybeder ondan snra ılerde keske besıktasa gtsydm dıecek ama ıs ısten gecmıs olacak
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #103 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #104 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar Ankaragücü maçını izleyemedim ama gazetelerde okuduğum yorumlara göre 3 lü defans oynamışız izleyen arkadaşlar bi yorum yapabilir mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #105 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
zan ve baki stoperdi..toraman sag bek üzülmezde sol bek..üzülmez baya ofansif bi sol bek oynadi
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kazım kanat yazmış işte ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #109 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 1)Eldeki kadroda 3 lü savunmayı hakkıyla oynayabilecek defans oyuncusu yokk 2)Yine eldeki kadroda 3 lü savunmanın onunde oynayabilecek önlibero yetersizz...(Elinde bir Guıntı Yok mesela... ) 3)Çağdaş futbolda artık 3 lku savunma yapan takım kalmadı...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |