![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Öyle diyorsun ama yenilseydik git diyenlerin başında sen olurdun.Yani admın alınacak yenilgiden sonra başka çaresi yoktu.Yanlış bişey söylediğini düşünmüyorum. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | hocam ben sene başından beri sölüyorum gönderilsin diye adam günü kurtarmaya çalışıyor
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu konuda bende sana katılıyorum tabi.Ama artık ne olduysa oldu.Sonuna kadar arkasında olmalıyız.Bu seneyi en az hasarla atlatmak gerekir.Lütfen birlik beraberlik içerisinde olalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| burdaki herkez BJK nin başarılı olmasını çok istiyor bu yüzden birlik beraberlik içerisindeyiz sen rahat ol..!!!! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() bu saatten sonra istifa etmis etmemis ne fark eder gec kalindi, artik yeni gelecek yönetim birdahaki sezon icin hazirlik yapmali ...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | simdiden sonra tigana gitsin diye birsey yok... tigana besiktasin teknik direktörü ve biz besiktasin taraftariyiz, ve onu desteklemeliyiz... ayrica gitmedigi bence iyi oldu, simdi pazar günkü mactan sonra istifa etseydi, yani istifasi pazartesiye kalirdi, ve biz bugünü stres ve caos ortaminda gecirirdik... kalmasi bence iyi oldu, yani kaybedilecek fazla birsey kalmadi zaten...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |