Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Tigana'yı bu sözleri söyleten zihniyetler utanıp kızaracaklarına hala salak salak mesaj atmaya devam etmişler.Tigana'nın dediği herşeye katılıyorum.Özellikle son paragrafa : Beşiktaş’taki öncelikli hedefinin yeni yıldızlar yetiştirmek olduğunu vurgulayan Tigana, "Ben eğitmenim. Şu an kadromuzdaki genç futbolculara modern futbolun mantalitesini öğretiyorum. Yaptıklarımı zamanla herkes takdir edecek. Avrupa’da bu işler daha kolay oluyor. Türkiye’de her şey sportif başarıya endeksli olduğu için taraftarların en ufak bir başarısızlığa dahi tahammülü yok. Sabretmeyi bilmiyorlar" diye konuştu. |
,
Senin gibi olaya at gözlüğü ile bakmayanları "Salak mesajlar atıyorlar " diye hakaret edeceğine ;insanların doğru veya yanlış düşüncesine saygı duymaya çalışan daha iyi olur.Ortamıda germemiş olursun.
Tigana senin yazdığın gibi eğitmense; A takımımızı çalıştırmasın.Alt yapıdan sorumlu olsun .istediği eğitimi yaptırsın,pişirsin ve A takıma kaliteli oyuncular versin.
Eğer TD ise onun işi Takımı şampiyonk yapmaktır.Acemilerin eğitim alayı değildir. O oyuncu yetiştirecek diye Beşiktaş adı ile özdeşleşen profosyonel futbol takımının değerini düşürecek oyun oynatmasın ve kötü sonuçlar aldırmasın.