![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ne yaa onları satıp 3. ligdemi oynuyacağz biz takviye yapmaya çalışıyoruz adamlar takımı satmaya calısıyor yuh diyorum borcları kapatmak için cocukları satalım aldık kar ettık nne guzel siz manegerlere verdiğiniz paraları kesın aslında
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (26-01-2007 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tigana oyun olarak Anadolu takımı zihniyeti aşıladı ama yönetim olarak Anadolu takımı anlayışı içinde olmak tam bir facia. Yavaş yavaş Gençlerbirliği zihniyeti hakim olmasın... Beşiktaş satmak için adam almaz. Dünyanın diğer büyük klüpşerine bakın, oyuncu yetiştirip satmaz. Aldığını en verimli şekilde kullanır. Uygun olmayanı satar. Böyle bir teklifle Beşiktaşın kapısının çalınması tam bir hakaret.Birtane, iki tane değil, neredeyse takımın yarısı isteniyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | o paraya bu adamların 2 gömlek fazlasını alırız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bunu neye dayanarak soyluyorsun? Scout musun menajer misin?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sen yorum yaparken neye dayanarak söylüyosan bende ona göre söylüyorum. delgado 10 milyon euro nobre 5 milyon euro kezman ve appiah fenere beleşe gelmiş
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (26-01-2007 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bide sen allah rızası için benim yazılarıma cevap yazma 10 yaşında bir kızla tartışsam daha mantıklı olur.
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Fenerbahce Kezman icin 12 milyon dolar, Appiah icin ise 8 milyon dolar bonservis odedi, yani toplam 20 milyon dolar. Delgado'yu bize Ulker aldi, Nobre ise 3 milyon dolara geldi. Yani Kezman ve Appiah'in bedeli Nobre ve Delgado'nunkinin nerdeyse 8 kati....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Şu anda kimse o paraları vermez.Ama belki ilerde olabilir.O da Delgado ve İ.Akın'dır.Hele G.Zan'a 10 milyon euro demiş ya ,koptum orada.Ben 500.000 euro vermem ona ama neyse.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Fenerbahçe doğru yapıyor.Bazıları bu kadar para ödenilir mi diyor ama aldıkları adamları satamama gibi bir ihtimalleri yok çünkü 1.sınıf adam aıyorlar.Ama biz bir Naldo'yu alalım dedik hemen çok paradır alamayız falan dendi.Hedefleri yükseltmeden başarı gelmez.Neyse bizde Bobo'nun bir Kezman olmasına sabredicez.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ama delgado için 10 milyon euro değer biçmişler ben o rakama göre konuşuyorum
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |