![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
evet tum bu cevaplarindan sonra sence kulubumuz cok rahat bir kulup degil mi basari yok paralar car cur harcanmis nasil okadar umutlu olabiliyorsunuz anlamiyorum tek bi fulya projesi var yanliz...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni başkan gelse kaynak yok demiroren gelecek 20 yılın tum sponsor paraların almış ve harcamıs allah sonumuzu gs gıbı yapmasın
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Guest
| insallah secim öncesi koz olarak kullanmiyodur bu laflari,projeleri... 45 bin kisilik stad bence idealdir, hatte ben 40 bin bile yeterli diyorum... anadolu takimlariyla oynadigimiz maclarda 20-25 bin kisi olsa stadin yarisi bos kalir atmosfer diye bisey kalmaz, az ve öz olsun diyorum... hayirlisi neyse o olsun | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkdaşlar haberleri iyi takip edelim. 20 yıllık tüm gelirleri kırdırılmadı sadece %15 i fln kırdırıldı. oda 20 seneden sonra gelir getirmeye devam edecek. bu halde bile senede 13-14 milyon dolar gelir getirecek lütfen iyi okuyalım. Ayrıca çarçur edilen paraların en büyük sorumlusu kıvanç oktaydır. futbol şube sorumlusu olarak yüzlerce adam almıştır en sonunda istifa etti. tek sorumlu bence kıvanç oktaydır...Ayrıca sadece futbolda başarı yoktur. evet bu kesin futbolda başarısız bir yönetim ama diğer branşlara bakmanızı tavsiye ederim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupada bjk basket takımı fulbol takımından kotu durumda ulebde
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bwin firması ile yeni yönetim seçildikten sonra ve önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere sponsorluk anlaşması yapılacak sanırım. Forma reklamı ve stadın adı bwin e verilecek. Bwin 10 milyon Euro sponsorluk parası verecek vede stat kapasitesini yükseltecek. Stadı da balkon sistemi kullanılarak yapacaklarını duymuştum. Arka kısımlardan, yani stad dışından balkon yapılacak. Masrafı da yaklaşık 5 milyon euro.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |