![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| ya beyler yönetim Delbosqueden korkuyor yani ona o kadar tazminat ödeyecekler aynısını Tigana ile yaşamaktan da korkuyor...eğer korkmasa şimdiye çoktan yolu vermişti bu yönetim tigana'ya....Lucescu gibi bir hocaya bile yol veren yönetim bu sonuçlardan sonr aTigana'ya mı yol vermeyecek...yok istikrarmış yok şuymuş buymuş...bizim taraftarda buna inanıyor...bırakın kardeşim Tigana'nın şu tazminatı olmasa yönetim bir dakika Tigana'yı bu takımda tutarmydı sence....gazı alan taraf işte bu taraftar başka bişe değil.... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hoca dediğin zor maçlarda belli eder kendini,bırak hoca demeyi futbolu bildiğinden şüpheliyim artık.Eskiden iyi futbolcu olmakla olmuyor bu işler..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben inanmıyorum takımlar kötü değil anadolu takımları iyileşti artık.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kötü olan şu anda onlar değil zaten 3 büyükler..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tigana sadece derbilerde değil deplasmanlardada cuvalladı 11 macta 2 galıbıyet
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |