![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/cop-k...-mu-kullandik/
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aman nazar değmesin,biz böyle gücümüzü ortaya koyduktan sonra bu takıma kimse engel olamaz!!! ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bobo bu futbolun yarısını bile oynamadan 7 gol attı diye kahraman yaptınız.bu adamı kapalı savunmaya karşı neler yapacağını görmeden kafa golleri atmaya başlamadan (kafa golu derken rakipten daha fazla yükselip)benim için beşiktaş futbolcusu olamaz sizin içinde olmamalı.bir adam 1.85 boyunda ve kalıplı bir forvetse hava hakimiyeti olmalı.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ayrıca bu linkte ne var anlamadım ben sezon başı olsa ne nobreyi ne boboyu almazdım.benim isticeğim adamların bunlardan daha iyi olmadığını nerden biliyosun.ayrıca bobo gezgin oynuyo sağ kanat değil
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (03-02-2007 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | insanlar işin kolay tarafını bulmuş herkes hakkında iyi futbolcu iyi hoca de gerisi kolay yollanırsa bişey yok. ama biri çıkıp bir adama iyi değil dedimi iyi çıkınca hemen laf sokmaya çalış İŞTE İNSAN SEVİYESİ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |