![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | rico ve delgado nun uyumlu oyunu devam ederse kapanan anadolu takımları karşısında da hiç sorun yaşamayız. Adamlar bütün boş alanları görebiliyorlar yeter ki diğer oyuncular onların pas alanlarına kaçsınlar. Bir de o tip takımlara karşı süpriz oyuncular kullanılabilir. Koray,İ.Üzülmez,İ.toraman,Serdar Kurtuluş, Fahri gbi hatta oyunda olursa M.Sedef gibi oyuncular bunlara örnek gösterilebilir. bu oyuncular ileri çıktıklarında rico ve delgado onlarla topu buluşturacak pasları atacaktır. Ricardinho ve Delgado nun bu oyunlarını görüp şu takımdan umutlanmamak imkansız zaten. Bu arada bjk4ever yazını o zaman da desteklemiştim şimdi de destekliyorum. Ben de kesinlikle barcelona nın yaşadığı süreci bizimkine benzetiyorum. Sonu da inş. öyle olacak ama arkadaşlar da doğru söylemiş bunları konuşmak için biraz erken. Sonuçta Delgado çok sakatlanan bir adam o olmadığı zaman sadece Rico nereye kadar götürür emin deilim. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | işin güzel yanı vestel 3 forvetle oynayıp bizim kalede doğru düzgün pozisyon bulamadı. birde serdar k-burak-bobo bu adamların kafa topları geliştirilirse duran toplar bizim için gol anlamına gelir.bunuların yanına ibrahim t.-gökhan z.-nobreyide eklersek manyak bir hava hakimiyetimiz olur
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | seri olması için 5 maç kazanalım tamamda biz hiç 5 maç aynı kadroyla oynayabiliyormuyuz ki hep sakat hap sakat
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim için beşiktaş dünyadaki bütün takımları toplasan hepsinden daha değerlidir ancak barcelonayla kıyaslanmamız için çok daha iyi olmalıyız... umarım oluruz...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence hemen havaya girmemeliyiz bu seferi biraz daha dewam etmeli ve takım bu sekilde oturmalı kleb in oynamaması bizim cok yararımıza oldu diye dusunuyorum .. Ama sole 4-5 mac daha bole dewam etmemiz gerekiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | klebi cıksın takımdan artık bu kadar pas hatası yapan bi adamın ilk 11de işi olmaz hem boboda yok bu kadroda olccak iş deil yani barcayla bizi bağlaman normal ama takım hiç normal deil ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1 maçla ben haklıymışım bakın önceden yazmıştım mantığı beni çok güldürüyor,savunma yapmaktan bihaber bir takımı yendik sdc,he iyi oynadıkta ben bu maçları ölçü olarak almıyorum,bundan sonraki maçlarda böyle oynarlarsa işte o zaman takım takım oldu derim..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | en azından şunu anladık bu takım sakatlık şanssızlığından kurtulduğu zaman istikrarlı bir 11 e sahip olduğu zaman iyi işler yapacak. Yani bu takım için sabredilebilir sonucu çıkıyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |