![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #71 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kartal Yuvası Tırımız Alaşehir’de 06.02.2007 18:06 Türkiye'nin dört bir yanında lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran Kartal Yuvası Tırımız, 6-9 Şubat tarihleri arasında Manisa Alaşehir Cumhuriyet meydanında hizmet verecektir
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| |
| | #74 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu yönetim maşallah iyi gidiyor. store'yi kartal yuvası, stad için sponsor, medyaya karşı savaş açıyor sayın celal kolat helal olsun... Konu disappear tarafından (08-02-2007 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #76 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kartal Yuvası Mağazalarımızda Yoğun Çalışma 07.02.2007 11:41 Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran mağazalarımızın isminin Yönetim Kurulumuz’un aldığı karar ile “Kartal Yuvası” olarak değiştirilmesinin ardından, mağazalarımızda hummalı bir çalışma başladı. Mağazalarımızdaki tabelalar, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi ile BJK İnönü Stadı saha içindeki rulopanların değiştirilmesi için çalışmalar tüm hızı ile sürerken logo hazırlıkları da başlatıldı. Tüm çalışmaların ivedilikle bitirileceği ve mağazalarımızın yeni konseptinin en kısa sürede taraftarlarımız ile buluşacağı açıklandı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #77 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | norton kardesime katiliyorum veya acilmazsa bile turkiyenin her tarafina gonderdikleri TIR lari da bi avrupa turuna gondersinler
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #78 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Kartal Yuvası tam isabet olmuş...
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/16808-kartal-yuvasi-bjk-store/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 02:58 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |