![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 hafta önce de dedim gene diyorum eğer fb maçına kadar puan kaybetmezsek o maça fb nin 2 puan falan gerisinde çıkacağız. Bizim için iki zor deplasman var biri bursa biri Kayseri, ankara maçlarını alırız sivas zaten kendi sahasında ligin neredeyse en kötü takımı, sakarya nın ahı gitmiş vahı kalmış, aslında bursaya da şansımız tutuyor ama zor maç olacak gene de, kayseri maçı son maç ve eğer benim dediğim gibi olur inönüdeki maçta fb nin önüne geçersek eziklerin geçen sene yaşadığı gibi bir trajedi yaşama ihtimalimiz çok yüksek çünkü son maç kayseri maçı ve deplasman yani bu lig son nefese kadar gider öle görünüyor. Bizim yapmamız gereken bi kere ilk olarak inönüde puan kaybetmemek ikincisi deplasmanda en fazla bir beraberlik dışında puan kaybetmemek... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah Toprak dedigin gibi olur ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hiç puan kaybetmezsek şampiyonuz. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sampiyonluk imkansiz degil ama zor cunku deplasman durumumuz ortada sakatliklar oluyo sakatlar azalir ve deplasman fobimizi cozersek bence sampiyon oluruz...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yannız şöle bir şey var sivas deplasmanda antalya da kendi evinde iyi bir takım hatta sivas kendi evinde o kadar kötü ki mesela antalya ya kendi evinde yenilmiş dışarda yenmiş öle düşün ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ankaragücü deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeliyiz zaten o moralle İnönü'deki Erciyesspor maçını da alırız diye düşünüyorum. Bana göre fenerle aramızdaki puan farkı 3 ve ikili averajda da üstteyiz. eziklerin fikstürü çok zor muhakkak puan kaybedeceklerdir. Eğer şu deplasman fobimize bir çözüm bulabilirsek şu an için en büyük şampiyon adayı biziz. gesenin sezon sonunda ilk 4 te olacağını sanmıyorum açıkçası... Bence sezon sonu lig: 1- Beşiktaş (şamp.) 2- Fenerbahçe 3- Trabzonspor 4- Kayserispor 5- Galatasaray şeklinde olur... BJK-FB şampiyonlar ligine TS-KS UEFA'ya gider. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Deplasmanlar için şahsi fikrim: Öncelikle 4-2-3-1 dizilişiyle ortasaha kalabalık tutulup tek santrafor Bobo sahaya çıkılmalı. Gerekirse oyunun ilerleyen bölümlerinde Nobre oyuna alınarak forvet çiftlenebilir. Ama Delgado kesinlikle yedek kulübesinde oturtulmalı. Özellikle İ.Akın, Burak ve M.Sedef gibi gençlere daha çok şans verilmeli. Bence Yedekleri hazır tutmakta yarar var. En azından İnönüde öne geçtiğimiz rahat maçlarda fazla sorma şansı bulamayan oyuncular oyuna sokularak ısındırılmalı mesela G.Güleç, Fahri, İ.Kaş gibi. Baki'nin de dikkati çekilmeli...Delgado'ya fizik, Bobo'ya da son vuruş antremanları yaptırarak onları daha iyi bir seviyeye getirmek de mümkün. Runje M.Doğan---İ.Toraman---Baki---İ.Üzülmez Koray---Serdar Burak---Ricardinho---İ.Akın Bobo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |