Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı
bence gitmesinde bir sakınca yok. şimdi kızabilirsiniz belki ama gerçekten gidebilir. bana göre ricardinho iyi bir oyuncu ama deplasmanlarda bize maç kazandıracakbir futbolcuda değil bence. bu zamana kadar kazandıramadıkları gibi. örneğin bugünkü antep maçı sahada varlığını ben pek hissetmedim açıkçası ve hiç bir deplasmandada hissetmedim. sadece inönü stadındaki maçları alan şampiyon olmuyor veya avrupada bir üst tura çıkamıyor. zaten delgado da form tutarsa sorun kalkar. ama şöyle en az 5-7 milyon dolar vermeleri lazım. |
yuh be kardeşim nasıl böyle bir tespitte bulundun anlamadım. maçları izlediğine özelliklede deplasman maçlarını antep maçından dolayı aklında bir komplo kurmuşsun bunu bizlere söylüyorsun ricardinho gibi bir topçun var ve sen adamı istemiosun ricardinhodan iyi bir futbolcu bulup beşiktaşa getirebilirsen rico yu gönderelim etme beee adam ayağına top alınca tüm takım ohh çekiyor herkes yerine yerleşiyor çoğu kişi hucuma çıkıyor bide ayrı bi not ricardinho top ayağına alınca kaç kişi başındda idi saydınmı maçı biras dikkatli izle ondan sonra yorum yap