![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | AYNEN KATILIYORUM,SİYAH BEYAZ MİSALİ.......
__________________ YAŞASIN VATANA İHANET EDENLER İÇİN,ÖLÜM..!! ![]() www.kaynak.piczo.com http://i82.photobucket.com/albums/j2...o9075693ed.jpg | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Arkadaşlar kanal D ana haber bülteninde az sonra bursa ve ankaragücü taraftarlarının maç öncesi görüntüleri yer alacak. İzleyemeyenler izlesin,adamlar bu görüntüleri kaydetmişler. En önemlisi; Bu görüntülerin ardından sırası ile bursa ve ankara yönetimi bizim yönetim federasyon emniyet savcılık ne gibi eylemlerde bulunacak çok merak ediyorum. Az sonra canlı yayında. Hadi kanal D! Bu görüntüler çok ses getirecek! Bakalım o ellerindeki palaları nerelerine sokacaklar? Bakalım levent kızıl hala inkar edecekmi? Bakalım ce-mal aydın efendi hala ısrar edecekmi fair play ruhunda!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İşte arkadaşlar. İzlemeyenler için haberin videosunun linkini veriyorum. Buyurun : Milliyet INTERNET TV / 3630 /
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ARKADAŞLAR OLAN bize oluyor sadece biz taraftarlar üzülüyoruz yine yöneticilerin şeyinde değil
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |