![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu resimleri buraya koymadaki amaç onlarda hatalı ve bizim aldığımız cezadan daha çoğunu hakediyorlar mantığıysa sonuna kadar destekliyorum,iğrenç görüntüler ve çok ağır cezaları olması lazım,ama eğer onlara verilmedi ceza bizede sadece küfür olduğu için verilmesinse o zaman katılmıyorum..Eğer küfüre bu ülkede ceza varsa çekeceğiz ama benim kaldıramadığım nokta çifte standart,şu görüntüleri görüyorlar ev birb*k yapmıyorlarya ben ona yanıyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Şimdi size soruyorum bu saha kapatma cezaları yıllardır uygulanıyor? Peki bu uygulamaların amacı nedir? Futbolda şiddeti önlemek değil mi? İşte bakın ben size ceza veriyorum bir daha yapmayın gibi bir uyarı şekli. Ama olmuyor işte. Bizim milletimiz akıllanmıyor. Ayhan diye bir adam geliyor 2 sene önce bir hareket yapıyor, oradan da 100 tane kendini bilmez küfür ediyor,cezasını Beşiktaş çekiyor. Artık bu cezaları verenlerin uyanma vakti. Aynı küfürler daha da az olsa İngiltere'de de oluyor ama siz hiç gördünüz mü İngiltere de bir maçın seyircisiz oynandığını. Seyircisiz futbol olmaz. Bunun yerine kamera kayıtlarına bakarsın, kim olay çıkardıysa onların kimliklerini alıp bir daha maçlara sokmazsın ve olayları çözersin. O kameralar niye var çok merak ediyorum. Artık bu ilkel uygulamalar sona ermeli. Çünkü bu uygulamalar devam ettikçe çifte standart da bitmeyecek, bu olaylar da...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bursasporun baskani ntv de biri bana anlatsinda konusuyor neymisde ankaragucu macinda elektirikler kesilmis ondan sonra besiktas maci almis ondan olmus ankaradaki olaylar kazim kanat sordu siz besiktasa kiziyorsunuz peki ligden dustugunuz sezon son maclarinizin hepsini nasil olduda aldiniz diye kendince bahane uretiyor ne burasinin nede ankaragucunun gucu Besiktasa yetmez herkes haddini bilsin diger maclarda sahaya bicak atilir silah sikilir tik yok besiktasa gelince gozleri aciliyor simdi birlik zamani maclara giden arkadaslar lutfen tahriklere kapilmayin sakin olun insallah bu yil sampiyon olacagiz kupayida alacagiz | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tff@tff.org HEP BİRLİKTE FEDERASYONA YAZALIM ARKADAŞLAR | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Son günlerde alışık oldugumuz oyunun 2.perdesi gösterimde... Yine Beşiktaş gümbür gümbür geliyor,yine basın & karanlık eller tarafından engellenmeye çalışılıyor.Hafızamı biraz yokluyorum ve hemen gözlerimin önüne karanlık sütunlarla yazılmış 25 Ocak 2004 tarihi geliyor. Ne benzerligi var ? derseniz hemen söyliyim: 2004 Aralık sonunda Beşiktaş 11 puan farkla lider olarak Ligi bitirmiş ve devre arasına girmişti.Tüm basın yayın organları agız birligi etmişçesine;Bu Beşiktaş'ı kimse durduramaz ! Şampiyon belli kutlamalar başlasın ! Decoderler geri geliyor sezon bitti !... gibi kelamlarda bulundular.Aradan bir kaç aklı selim Beşiktaşlı çıkıpta Beşiktaş'ın rehavete kapılmaması gerektigini,çok çalışması gerektigini, artık yalnızca rakiple mücadele etmiyecegini avazları çıktıgı kadar bagırarak söylesede bu haykırışlar bir kelebegin kanat çırpışı gibi silindi gitti...ve öylede oldu.Beşiktaş engellendi... Yıl 2007 Mart ayı,bu sefer basın & yayın organları aynı şarkının remixini piyasaya sürüyor.Beşiktaş taraftarı herkese serseri,seviyesiz,küfürbaz olarak gösteriliyor.Fenerbahçenin stada silah sokması 1-2 tv kanalının akşam haberlerinde 50-55 saniyelik süre zarfı içerisinde gösterilirken,Beşiktaş'ın rahmetli Cihat Aktaş olayını günlerce hatta haftalarca her tv. haber bültenlerinde, (sözde)spor tartışma programlarında gösterilerek Beşiktaş'ın büyük bir ceza alması için çalışmalarına başlıyor. 2004'te de basın & yayın organlarında sık sık oyuncularımıza transfer teklifleri geldigini görüyorduk (!) şimdide öyle... Tüm gazetelerin Beşiktaş sayfalarında şuanda en iyi oyuncularımızdan olan Bobo'ya ingiliz ve fransız takımlarından 8-10 m.$ taklif geldigi yazılıp çiziliyor.. Sırf oyuncumuzun kafasını karıştırıp takıma adapte olmasını engellemek için ! Bir gazetenin tüm okurlarına Aziz Yıldırım maskesi dagıttıgını bile gördük bu ülkede !...Neyse basın & yayın organlarını daha fazla konuşmak istemiyorum zaten tüm Türkiye anladı artık niyetlerini,ama er geç ödüyecekler bu niyetlerinn diyetlerini !... Neyse bırakalım basını ve geçelim FeneRasyona: Her İnönü müsabakasında ceza kesmek için agızlarının suyu aka aka bekleyen fenerasyonumuz var ! Baktılarki basın & yayın organları Beşiktaş'ı engelleyemiyor,şimdi işlerinin bilincine vardılar ! Artık bu işi puan silmeye dahi götürebileceklerinden hiç kuşkum yok ! Yoksa nasıl görevlerini yapacaklar ki (!) İnönü'de takımımızın nasıl coştugunu ve seri yakaladıgını gören fenerasyon erciyes maçını seyirciye kapattı.Ama ben şundan korkuyorum 2 hafta sonraki iç saha müsabakamız da seyirciye kapanma tehlikesiyle karşı karşıya ! çünkü; eminimki Erciyes maçında da küfürlü tezahuratlar olacaktır.Taraftar etmezse futbolcular edecektir !... FeneRasyon göreve,Beşiktaş ceza bekler !!! ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kafama takıldı bursanın logosunda ayyıldız neden var.beşiktaştan başkası koyamaz Şerefli ayyıldız logosunu. ayrıca türkiye a milli takım logosu neden var.
__________________ ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! ...............sevinmek için sevmedik.................. | ||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
A Milli logosu da Fenerasyon amblemi orada...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok süper bir yazı.Aynen katılıyorum.Bu seyircisiz oynanacak maçta takımımıza destek werelim.Bu maçıda alırsak bakalım daha neler göreceez...Kimse az alkmaar maçından söz etmior.Ne oldu bu medyaya,federasyona.Bıraksınlar bu işleri.Yönetimin yerinde olsam fifaya başvurur.Alkmaar maçında olanlarla bizim sefil maçında olanları karşılaştırsınlar.Bakalım ondan sonra neler oluo... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Konuşması gerekenler , masaya yumruğu vurması gerekenler sustuğu müddetçe biz daha çok ceza alırız. Yönetim uyuma takıma sahip çık..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz ceza yiyorsak bursa ankaragücü trabzon ezik sefil bunların ligden men edilmesi gerekir yaptıklarıyla ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |