![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bütün cevapları tek tek okudum.Ne yazık ki benim demek istediğimi(sanırım santiagoo'dan başka)yine kimse anlamamış.Öncelikle bu yazı için daha erken diyenlere cevabım : "Bu yazı benim kafamda sezon başından beri var.Yani erken değil tam aksine gecikmiş bir yazı.Birilerine kapak olsun diye de yazılmamıştır.Beşiktaşlının Beşiktaşlıya kapak olsun diye yazılar yazması kabul edilemez ve ben kesinlikle öyle birşey yapmadım.Ben sadece Türk medyasının bazı bilinçli saldırılarını burada sizlere göstermek istedim ve ne yazık ki iyi niyetli de olsa bu saldırılara sağduyulu olup cevap veremeyen taraftarımızı göstermek istedim.Ben ve benim gibi çok az kişi sezon başından beri istikrar adına Tigana'nın kalmasını savundu bu forumda.Sanırım burada hem fikiriz.Ama kesinlikle burada ben haklıyım sen haklısın davasına getirmeyin işi.Önemli olan Beşiktaş'ın başarısı.Ve şimdi de istikrarın getirdiği ufak başarı kırıntılarını izlemekteyiz.Bu kırıntılar şu anda sadece güzel futbol.Bu takım bundan daha güzel oynayamaz arkadaşlar.(Takımın oynadığı futbolu hala yeterli görmeyenlere cevabımdır bu.)Daha ne istediğinizi anlamıyorum.Sezon başı güzel futbol oynayamıyorduk.Ama çok iyi mücadele ediyorduk.Ama şimdi kadro istikrarı ve birkaç rütuşla takım göze hoş gelen bir futbol da oynamaya başladı.Bunu önce Beşiktaş taraftarı olarak takdir etmeyi ve bundan mutlu olmayı bilelim.Çünkü kim ne derse desin şu anda Beşiktaş Türk futbolunun standartlarının üstünde top oynuyor.Ve umarım oynamaya da devam edecek.Bu da bizlerin sonsuz güveni ve desteği ile olacaktır ancak.Lütfen hepinizi son kez olsun artık birlik ve beraberliğe davet ediyorum.100.yılımızda nasıl el ele olup şampiyon olduysak bu sene de el ele verip 2004'ün intikamını alacağız.Buna lütfen artık inanalım ve en azından sene sonuna kadar Tigana'nın kalacağını düşünürsek artık şu anlamsız, yapıcı olmayan yıkıcı eleştirileri bir kenara bırakalım.Bunu zaten medya yeteri kadar yapıyor.Bir de biz taraftar olarak bu duruma destek verirsek, başarı beklememiz mümkün olamaz.Lütfen, ben inanıyorum, hepimiz inanalım.Anlamsız tartışmaları bırakıp Beşiktaş'ın başarısı için tek yumruk olalım.Buna en ihtiyacımız olduğumuz dönem şu an.Hadi büyük Beşiktaş taraftarı..."
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |