![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Iste yeniden gerizekali ve sabirsiz taraftar profilimiz yeniden ortaya cikmaya basliyor. Bir kere, Rico ve Delgado kanatlarda oynamiyor, serbest oynuyor bu bir. Bunu maclari seyreden ve gozu olan herkes anlar. Ikincisi, Manisa'yi, Denizli'yi, Antep'i perisan ederken bunlari soylemiyordun, simdi mi soyluyorsun? Dun aksam zemin diye birsey yoktu ve herifler inanilmaz sansliydi, ama bizim muhtesem skorbord taraftarimiz yine bulmus cozumu! Antrenoru yollamak. Ama 1 yil sonra Tigana 8 milyon euroluk tazminatini isterse Demirorene kizmayacaksin!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
2 - ben hicbir yazimda tigana iyi falanda demedim 3- kanatlarda oynamiyorsa ozamn kanatsiz bir sistem var böyle bir system olmadigina göre senin mösyö tigana futboldan sifir derece anliyor 4- ben ne tigana nede demirören besiktasimizda oldugu sürece basari gelecegini sanmiyorum 5 - madem senin tiganan iyi burak 1 hafta sag kanat , 1 hafta forvet 1 hafta sol kanat oynuyor , gökhan gülec sag kanat oyuncusumu , ibrahim toraman sag bekmi bunlar hep dogrumu.... ama fransiz hakli bizler gerizekaliyiz yada körüz siz desteklemeye devam edin hatta 10 sene inadina tigana diye bagir belki efes cupasini basari sayarsin.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | |||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
bjk4ever Forumda sürekli saygısız tavır sergilediginiz için süresiz forumdan uzaklaştırıldınız. Lütfen size karşı kötü konuşanlara karşı cevap vermeyin gereken yapilacaktır. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |