Alıntı: MeTaLliCaBeneR´isimli üyeden Alıntı
anlamiyorum biz kufure karsimiyiz degil miyiz???
Carsi diger takimlarin taraftarlarina bakarak en fazla kufur eden grup kufurle destek olmaz ama en kotusu senin gibi dusunenlerin aklina gelmiyo ki Carsi nin kufurlerinden kulubumuz ceza aliyor...
Macta ustunuz ama nedense carsi kufur etmeye basliyo febeye geseye sana ne onlardan sen kendi takimini destekle baskalarinin isine karisma...
Ben besiktasi desteklemesinler demedim sadece kufurle destek olmaz bence ADAM gibi destek versinler daha once verdikleri gibi...
bide benim halledecegim bir is degil bu Carsiyi besiktas tirubunlerinden yok edemezsin ama en azindan kufurbazlari tespit edip polise versinler eminim boyle daha az ceza yeriz... | Bi senin gibi düşünenlerin aklına geliyor yani küfür ettikleri..Bak kardeşim dünyanın her ülkesinde,her taraftar grubunda küfür edenler olur,yok diyen büyük bir yalan söylemiş olur..Küfüre karşı bir kampanya başlattılar ve eskisine oranla çok aza indi,he bazı insanlar hemen bitmesini istiyorlarsa onlar tya çok iyimserler yada yanılmaya çok müsait insanlardır..Ayrıca burda sadece çarşı niye sövülüyor anlamadım,her küfür eden adama çarşı demekte moda oldu..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |