![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Her ne kadar hatırlamasam da ii bir futbolcu olduğu belli .. Keşke kalsaymış o zaman ilah olurmuş BJk de 1 sezonda bile bu kadar yer bulduysa taraftarın kalbinde ..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o seneler dışarıda top oynayan bütün çocuklar ferdinant feyyaz ali metin diye ad koyardı kendine.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ßen Hic Hatırlamıyorum... Ama Babam Bahseder... Gordon Milne Cok Büyük Bir Hocaymıs Ferdinand'ı O Getirmis 1 Sene Kiralık.. ve Harikalar Yaratmışş Daha Sonra Gitmis... Unutulmazlarımız Arasında... Teşekkürler Ferdinand...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Maalesef hatırlamıyorum ama methini babamadan özellikle çok duydum ii oyuncuymuş inşallah en kötü yabancımız onun gibi olur
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Üzerinden 20 yila yakin zaman gecti ama ben degil Besiktas ta,Türkiye de bile bu kadar cok sevilen bir yabanci futbolcu görmedim. Ferdinand gittikten sonra yillarca geri dönmesini bekledik durduk,hemen her transfer sezonunda gazete sayfalarini hararetle karistirip Ferdinand in gelecegi günü aradik,ama nafile, gelmedi. Ben kendimi cok ama cok sansli hissediyorum Besiktas in o efsane kadrosunu izleyebildigim icin. Zafer-Ulvi-Gökhan-Kadir-Riza-Samet-Recep-Metin-Ali-Feyyaz-Zeki-Sinan-Ferdinand,Fikret-Ziya,... Bana 6 sene öncesinin kadrosounu say deseniz sayamam ama bu kadroyu ömrüm boyunca unutmayacagim.Bana Besiktas ligi sevdiren ve ögreten bu efsane kadroy izlerken aldigim tadi inanin bir dafa hicbir zaman alamadim. Tesekkürler FERDINAND ve ismini yukarda saydigim ve sayamadigim büyük ama cok büyük Futbolcular... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Gordon'un 6.5 yıllık Beşiktaş çalışmasında getirdiği işe yarar tek yabancı Ferdinandı...!!!!!!
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yalnız türk oyuncularımız türkiye standardı için o kadar fazla büyük oyunculardıki yabancıya pek gerek kalmadı bence...Avrupadada başarı hayali yoktuki,1 tur geçersek sevinir haldeydik..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |