![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #20 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Sonuç olarak,dediğim gibi.Futbol sadece çok güzel bir takım oyunu.Göze zevk veren bir oyunsa bu bunu da Beşiktaş yapmaya başladı.Başka da birşey istemiyorum ben takımımdan.Bu oyun bana yeter de artar.Umarım birgün her taraftar bu bakış açısını yakalar;çünkü İngiltere'deki bir taraftar bunu 10 sene önce yakaladı arkadaşlar.Ha illa da başarı isteniyorsa o zaman adam gibi kazanılsa da kaybedilse de takımınızı destekleyecek ve ona sahip çıkacaksınız.İstikrarı savunacaksınız alayına karşı.En çok da bu yalan medyaya karşı.Bu medya Del Bosque'yi asmadı mı defalarca karanlık,çıkar kokan sütunlarında.Ve bazı taraftarlar da bu adamlara uymadı mı?Fatura ne peki?6.5 milyon dolar!!! Medyanın istediği bu beyler.Açın artık gözünüzü.Del Bosque,Tigana,Lucescu...Bunlar önemli adamlar.Bunları kolay kolay harcayamazsınız öyle.Bu adamları dünya kabul etmiş burada siz eleştirseniz hiç de umurlarında değil zaten.O yüzden şu takımın iyiliği için artık tek bir hedefe doğru hep beraber yürüyelim. NOT: Bilmiyorum dün karakartal forum'u izlediniz mi?Orada iki tane konuk profili vardı. 1)Cem Dizdar 2)Yemen Ekşioğlu Hiç bir fark hissetmediniz mi?Bir derinlik,bir başkalık farketmediniz mi bu ikili arasında?Ben şahsen 1.adamın bakış açısına sahibim.Hepinizi de bu bakış açısına çağırıyorum...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |