Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Benim şu yazımın ne kadar doğru olduğu şu cevabından sonra kanıtlanmıştır benim gözümde artık.Ya futbol bu.Kaybedeceksin,kazanacaksın,berabere kalacaksın.Beşiktaş daha çok maç kaybedecek,bizler daha çok üzüleceğiz beyler.Benim bu yazıda yazdığım Beşiktaş'ın kaç maç kaybettiği,kaç maç kazandığı veya Tigana'nın nasıl hoca olduğu,verdiği taktiklerin doğru mu yanlış mı olduğu değil.Puan falan hiç değil?Çünkü tüm bunlar benim için ikinci planda.Ya bu futbol güzel bir oyun sadece beyler.Önce şunu bir anlayın.Ve Beşiktaş da ikinci yarı bunu iyi yapıyor.Ve ben de bir Beşiktaş taraftarı olarak havaya girmeyim de kim girsin?Ben de takımımdan sürekli başarılar bekliyorum gayet tabii;ama bunlar adı üstünde sürekli başarı üstünde inatla durulacak bir süreklilik ile gelecek ancak.Bu sene belki şampiyon da olmayız.Hiç önemli değil.İnanın bana kazanılan bir metal parçasının benim gözümde zerre kadar önemi yok.Ben tribüne gittiğimde bir Beşiktaş futbolcusunun alnından akan bir damla teri 1000 tane kupaya değişmem.Biraz garip gelebilir ama ben böyle taraftarım işte.
Sonuç olarak,dediğim gibi.Futbol sadece çok güzel bir takım oyunu.Göze zevk veren bir oyunsa bu bunu da Beşiktaş yapmaya başladı.Başka da birşey istemiyorum ben takımımdan.Bu oyun bana yeter de artar.Umarım birgün her taraftar bu bakış açısını yakalar;çünkü İngiltere'deki bir taraftar bunu 10 sene önce yakaladı arkadaşlar.Ha illa da başarı isteniyorsa o zaman adam gibi kazanılsa da kaybedilse de takımınızı destekleyecek ve ona sahip çıkacaksınız.İstikrarı savunacaksınız alayına karşı.En çok da bu yalan medyaya karşı.Bu medya Del Bosque'yi asmadı mı defalarca karanlık,çıkar kokan sütunlarında.Ve bazı taraftarlar da bu adamlara uymadı mı?Fatura ne peki?6.5 milyon dolar!!! Medyanın istediği bu beyler.Açın artık gözünüzü.Del Bosque,Tigana,Lucescu...Bunlar önemli adamlar.Bunları kolay kolay harcayamazsınız öyle.Bu adamları dünya kabul etmiş burada siz eleştirseniz hiç de umurlarında değil zaten.O yüzden şu takımın iyiliği için artık tek bir hedefe doğru hep beraber yürüyelim. NOT: Bilmiyorum dün karakartal forum'u izlediniz mi?Orada iki tane konuk profili vardı. 1)Cem Dizdar 2)Yemen Ekşioğlu Hiç bir fark hissetmediniz mi?Bir derinlik,bir başkalık farketmediniz mi bu ikili arasında?Ben şahsen 1.adamın bakış açısına sahibim.Hepinizi de bu bakış açısına çağırıyorum... |
yemişim ben güzel futbolu da göze hoş gelen futbolu..Tamamen looser lafları bunlar bir beşiktaşlı olarak kaldıramıyorum bu lafları..Önemli olan sonuçtur kardeşim,he güzel futbolda olsunda şampiyonluk galibiyetle geiyor,öyle lagaluga yapıp 10 pasla değil.