![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Anlam veremediğim olaylar şunlar; Burak'ı neden harcamak için çaba gösteriyor.Burak yetenekli bir oyuncu. Süratli, iyi şut atıyor ama güçsüz. Yaşı genç. Burak'ı ilk 11 başlatarak onu harcıyor. Tigana Burak'ı İkinci yarı rakip savunma yıpranmışken yada öne çıkmışken oynatsa idi, Burak şu anda ligte en çok gol atan oyunculardan birisi olurdu, bizde en az 5 puan fazla almış olurduk. Burak ı ilk 11 oynatmak için Burak ı sağda denedi olmadı, solda denedi olmadı, 4-5-1 i denedi gene olmadı. İkinci konu Fahri. Oyunu dikine oynayan bir oyuncu. Beşiktaş a çok artı katabilecek bir yapıda, ama onu oynatmamak için çaba gösteriyor. Üçüncüsü Gökhan Güleç. Sağ kanatta ne işi var bu adamın. Gökhan ı depresyona sokmaya çalışır bir hali var. Son Antalya maçında ise iyice zırvaladı. Gökhan'ı sağ kanata aldı. Yedek kulübesinde sağ kanat oynayabilecek yapıda olan Ali Güneş, Ali Tandoğan, Fahri var. Madem sağ kanada adam alınacak Gökhan Güleç neden oyuna alınıyor. Sağ kanat gökhan oyuna girince tamamen antalyaspor un kontrolune geçti. Sonra oyuna Ali Tandoğan alındı. Tam dedim Ali yi sağa Gökhan ı ileri alacak. Gene zırvaladı ve Ali Tandoğan ortaya geldi, Gökhan sağada kaldı. Ortaya adam alınacaksa Fahri neden alınmıyor. Son olarak Tigana ya; "Ne alıp veremediğin var Fahri ile, Gökhan Güleç ile, Ali Tandoğan ile. Ne alıp verdiğin var Burak ile." diye sormak geçiyor içimden... Son olarak da Ali Gültiken'e. bu takımın menejeri o. Yönetim ile oyuncular arasında köprü olman gereken o. bu konumdan çok uzakta olan gene o. Burak'ı neden uyarmıyor, gerekirse Burak'ın tesislerde kalmasını sağlaması gerekir. İbrahim Akın ve Kleberson olayları yaşanıyırsa takımda menejere ne gerek var. Oyuncular başına buyruk hareket ediyorlar ise o koltukda durmanın anlamı var mı? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bnce tiganann dusunduğu bişey war ama yapmak istediklerini bir turlu gerceklestiremiyor yada yapmak istediklerini oyunculara empoze edemiyorrr...Ozellikle burak bir turlu tigananın istediklerini gercekleştiremiyorr...Bunu tıgananın dıkkate alması gerekk,başka yontemler deneyerek bu olaya bir cozum bulması gerekk...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | zico ile tigana türkiyede stajyerlik yapıyor burak kardeş şu an. profesyonel olunca gidip barca ve lyon gibi takımları çalıştıracaklarmış o yüzden yapıyorlar bunları. türk takımları ve futbolcuları üzerinde şu an deneme aşamasındalar. hehe | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya arkadaşlar neden inat ediyorsunuz elimizdeki oyuncularla bukadar olur yapacak bişey yok tigananın tek hatası sene başı bukadar genç oyuncularla çıkması yola
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Unutmayalım ki Lucescu galatasarayda iken Fleurqinlerle,Victorialarla Fatihlerle Cihanlarla Avrupada Romaya Barcaya Liverpoola kafa tuttu. Beşiktaşta iken kadro çok mu iyiydi de uefa da çeyrek finale çıktık ? Ligde şampiyon olduk ? Fenerbahçenin kadrosu iyi de ondan mı böle kötü oynuyo ?? Önemli olan takımın hangi sistemle oynadığıdır ! Eğer inönüye gidersen bir kere o zaman görürsün maç boyunca tigananın eliyle hadi çocuklar geriye geriye diye yerinden fırladığını. Bizim kadromuzun daha kötü olduğu günlerde biz anadolu takımlarını eziyoduk şimdi millet ne war bu beşiktaşta fıs bunlar diyor. Kimse bi takımı bu kadar defansif oynatamaz oynatırsa da sezon sonu şampiyon yapamadan 5 milyon tazminatla gönderilir weya tazminat werilmez 3 sene sonra 20 milyon tazminat werilerek fifaya borcumuzu öderiz yani o borcu ödeyenlere muhtaç kalır başka başkan adayı da çıkaramayız...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | A.GÜneş İ.Akın ı unutmuşsun bunları da harcadı sayın hocamız. hatta Aydın bile eklenebilir geldiğinden beri 1 kere bile şans vermedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| tigananın bu takıma yaptıklarını saymaya kalksak heralde günler sürer adamın bir şey bildiği filan yok ne oyuncudan anlıyo ne transferden anlıyo taraflı oyuncu seçimleride cabası bir önceki maç sakatlanan maçı tamamlayamayan yerine giren adamın yıldızlaştığı veya oyuncular yuhalanırken bile bir sonraki hafta banko 11 de oynuyo yine aynı oyuncular kusura bakmayım ama arkadaşlar beşiktaş tarihinin en kötü teknik direktörü diyorum ben ona benim görüşüm o yönde forvetten sağ kanat sağ kanattan ön libero sağ kanattan sol kanat kaleciden forvet forvetten kaleci orta sahanın beyninden top toplayıcı valla hepsini bunda gördük zaten iyi bir adam olsa bize gelmeden önce boşta kalırmıydı hiç akıl var mantık var birde bütün futbolcuları dünya yıldızlarına benzetmesi kadar sinir bozucu küçük düşürücü hareketleri tam sopalık (g.güleç=henry örneği) birde taraftarlara seslenmesi (ben ingilteredeyken manchesterden 5 gol yiyince bile taraftar alkışlıyodu) bu laf zaten bu adamın yapısını gösteriyo buna verilen paralar haram olsun geldiği güne lanet ediyorum bu adamı fransızların yüz karası.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |