![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | azız yıldırımın yanında saldıran kisiler ve bunu hiç bi medya gostermedi atv hariç yazıklar olsun hersey siyaset hersey polıtıka bu fenerbahcyı bu kadar nasıl kolluyolar anlamıyorum
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
RİCRDİNHOYA NEREDEYSE LİNÇ GİRİŞİMİNİ VİDEOSUNU GÖRDÜK BEN BAŞKA BİR KONUDAN BAHSETMEK İSTİYORUM... FBNİN PUANLARI SİLİNEBİLİR..... DÜŞÜNSENİZE BİR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÖRNEĞİN RONALDİNHO YA BÖYLE BİR ŞEY YAPILSA............KUPADAN ATILABİLİR....DİKKAT.....PUANLARI SİLİNİR......DİKKAT...BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BUNUN ÖRNEKLERİNİ BULUP KOYSUN.....TARİHİ BİR FIRSAT....YÖNETİCİ UEFA BAŞKANINA HAKARET ETSE......... BİZ DE İNTERNETTE BUNU ARAŞTIRIP BUNA BENZER CEZALI BULMALIYOZ HERKESİ GÖREVE DAVET EDİYORUM..... NOT: BU ARADA İŞ MAHKEMELİK OLMUŞ RİCO AURELLOYU MAHKEÖEYE VERMİŞ.... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet tum besıktaslılar herkes bu konuyu incelesin.hersey var bunlarda her yol tesvık sike bıde bıze suc attılar ....sımdı butun herkes bu olayı arastırsın lutfen aziz yıldırıma dava acalım tum bjk lılar
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
arkadslar simdiden inönüdeki maca hazırlanın ve planları yapın bu bunlara 1 kişiye 3-4 kişi girmek ve arkadan vurmak nasıl olur göstericez şimdiden sabırsızlanıyorum..
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | söylecek laf yok sen avrupa takımı olmaya yaklaşıyon ha L.n sizden köy takımı bile olmaz be mademki sen fenersin aurelioyu sınır dışı edersin bu kadar basit fenere çok büyük cezalar vermeyecekse bu federasyon şimdiden onlarında allah birbir türlü belasını versin...
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |