![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu laflarını duyduğum andan beri söylediğim tek bi laf var "çekilmeyenin ..... ....." kafta kalmayın hadi delikanlılığınızı görelimde febe camia sı sizi napıyor görelim
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ligden çekilmek onur lu kişilerin kurumların yapacağı bişeydir ezikler ve onursuzların yapacağı şey asla değildir boşuna milleti kandırmasınlar
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lig'den çekilmek için g...t ister..lig TV saraçoğluna giremezmiş...girdiya işte diyelimki girmedi girmesin radyo başında maç dinlesinler SaRaÇ OğLU MEYHANESİ...alex bi büyük getir!!!...... BU ALEMDE İKİ BÜYÜK VAR BİRİ BEŞİKTAŞ DİĞERİ 70cl RAKI !!!!!!!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu antibiotic tarafından (30-04-2007 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Eger cekilirlerse, bize yenildikten sonra cekilsinler, yoksa hep, biz cekildik diye sampiyon oldunuz diye aglarlar
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | yalan kulübün yalanları. 100. yıllarında yalanlarıyla tarih yazdılar.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ştttsss, ayıp.. Emin ol o ligdeki takımlar bile şerefleriyle top oynuyorlardır ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | HADİ ÇEKİLSENE! 30.04.2007 Fenerbahçe çekilirim diyor. Kupa da gelecek yıl PAF takımını çıkarırız diyor. Dikkat edin sadece diyor. Çekilmek isteyen çekilelim demez çekilir. Şunu da herkes bilsin öğrensin; Böyle ciddi kararları Aziz Yıldırım veremez. Yönetim kurulu da veremez. Sadece bir kurum verir. O da genel kurul. Bu nedenle bu şovlar Fenerbahçe’ye zarar veriyor. Hadi diyelim çekildiniz? Ne olacak? Doğru ikinci lige.... Kablo kesmek ne demek Lig TV'ye yapılan ne oluyor? Kablo kesmek de ne demek? Lig TV o maçları bedavamı yayınlıyor. Bastırıyor milyon dolarları öyle yayınlıyor. Beğenmiyorsan çekilirsin. Dersin ki ben bu havuzda yokum. Haaaa! Yasa derse ki bu iş olmaz. O zaman kurallara uyacaksın. Uymuyorum dersen kapatırsın kulübü doğru amatör kümeye... Rico neden PFDK'da Şu Fener-Beşiktaş kupa maçı bitti. Tartışmaları tekrar tartışmak istemiyorum. Sadece iki konu var. Birincisi; Evine gitmek için garaj da araba bekleyen Ricardinho’nun vatandaşı Marco tarafından saldırıya uğraması. Bu çirkin olay sonrasında Rico paşa da ceza kuruluna verildi. Suçu niye orada olmakmış... İkincisi; Fenerliler sahaya havai fişeği attılar. Beşiktaşlı oyuncularda bu fişekleri ellerine alıp salladılar sonra da çimler yanmasın diye saha dışına attılar. Neymiş efendim bu fişeği eline alıp sallamak suçmuş... Son söz; Fenerbahçe 100. yılında unutulmayacak ayıp şeylere imza atıyor. Burak ve İbrahim Akın'a sahip çıkın Bu Beşiktaş şampiyon olur dedim. O gün bana inanmayanlar bu gün inanıyor. Şimdi şunu söylüyorum; Ey taraftar! İbrahim Akın ve Burak Yılmaz’a sahip çıkın. Bu iki oyuncu ar ya, Beşiktaş’ın starı olacaklar. kazım kanat | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çekilecekmiş nereye çekiliyo bu aziz sırf gündemi değiştiriyo hatırlayın şimpiyonluğu g.s. ye kaptırıncada istifa ediyom dedi ne oldu hala başkan sırf şövmenlik yapıyo (en iyi yaptığı iş zaten)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |