Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
sevgili kardeşim benim anlatmaya çalıştıgım elbette tigananın hataları var ama şu takım teknik direktörsüz olsa bile bu futbolcular 2-0 lık skor avantajını koruyacak... bu kadar amatörce hatalar yapılmazki. tigana da suçlu elbet ama kademe anlayışını kaybeden ve geriden çıkan her topu rakibe veren ikram eden defansın da daha büyük suçu var. |
Zaten Teknik Direktörsüz olsak dediğin gibi 2-0 lık avantaj korunurdu.Biz de bunu demeye çalışıyoruz.Bu adam bu kadar zararlı işte.Bir arkadaş demiş ki aynı taktik ilk yarıda da oynanmış da futbolcular konsantrasyon kaybetmiş de falan da filan.Ya Allahaşkına artık korumak için bahane üretmeyin.Komik olmayın.Haklılık inadınız Beşiktaş'a zarar veriyor artık yeter yaaaaa.Madem bu kadar istikrar mereklısıydınız öz çocuğumuz Rıza'yı korusaydınız ya bu kadar.Gidip korunacak en son insanı koruyosunuz.
Suçu futbolculara atan arkadaşa da cevap vereyim hemen.Birincisi maçın ilk yarısında 2-0 önde olmamız taktiğin iyi olmasından değil şansımızdandı adamlar sayısız kere milimetrik şekilde ofsayta düştüler ve bize göre ilk yarıda da fazla pozisyonları vardı.Artı durum 0-0 ken savunmayı önde kurmakla 2-0 ken aynı şeyi yapmayı nasıl açıklayacaksın merak ediyorum.Rakibinin artık kaybedeceği bir şey kalmamış.Oyuna ikinci forvetini almış.Çok daha fazla adamla geliyor.Bizim bay kürdan da oyuna hiç bir müdahele yok.Siz de bunu savunuyorsunuz.Ne diyim ben size ya.Bu Tigana teknik direktörün t si dahi olamaz.Adam bi taktik belirliyo.İç saha dış saha farketmeden, önde ol geride ol,iyi oyna kötü oyna,adamlar aksasın aksamasın farketmeden hiç bir şey değiştirmeden devam ediyo.Ya iç sahada Manisa karşısında farka gidiyosun düzen aynı.Trabzon'da deplasmanda 2-0 öne geçmişsin düzen aynı.Bu ne yaaa.Bir kere de bir şeye müdahele et kardeşim ya.Bu adam iyi Teknik Direktörse Lucescu bir ilahtır.Bu adamı savunmaya çalışanın futbol bilgisinden ben şüphe ediyorum kimse kusura bakmasın.