![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya anlamıyorum sizi inanın sinirle davrandıınızı düşünüyorum.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ALlah belanısını versin bu tigananın ali tandoğan neden 11 de yok burak top oynamayı nerden ögrenmiş bobo neden sonradan girdi delgadoyu neden 2.yarı oynatmadın Ne yapmaya calışıyo bu adam yaaaaa yeter artık gitti işte şampiyonluk
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mustafa doganı ne oynatır anlamıorum yaa cıldrcam alı tandogan varken ne fgerek var ulann tıgana defol gıttt bu takımdann... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | buanlayışı anlamıyorum... tiganaya burağa bende kızıyorum ama yinede teknik direktöre ve oyuncumuza bu tarz defol kahrol yakıştırmaları yapmanızı anlamıyorum...
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |