![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yazınıza sonuna kadar katılıyorum.
__________________ | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz şampiyonluk istiyorus 3 sene 2 yıl erken havlu üçüncü yıl diğerlerin kötü olması sadece tesadüf buraya kadar gelmemiz sen hala başarı diyorsan ben futbolu bilmiyorum ona baksana biz feneri her zaman yeniyorus o kupayı alsakta olur almsakta bize avrupada yarı final türkiyede süper lig şampiyonluğu lazım başka kupa istemiyorus... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya ne darbesi ülke yönetimi mi var burda o kadar güç nerde var yapmayın biraz gerçekçi olun sadece yönetim istifa ederse olur çarşının istemesiyle başkan mı olur yapmayın ya iyi alen başkan olsun o zaman görelim tövbe tövbe koskoca beşiktaşın başkanını taraftar grubu seciyor işe bak ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öle bi başkanım olupta borcum olmcagna borcum olsun karakterim olsun daha iyi!! bana eziklerin stadını övme... !!! ÖNEMLİ OLAN BÜYÜKLÜK DEİL İŞLEV !!!! kimin satdında rakip daha çok etki altına alınıo 55 bin dedgn kadıNköydemi 32 bin kşilik mabedimizdemi?????? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya ne darbesi ülke yönetimi mi var burda o kadar güç nerde var yapmayın biraz gerçekçi olun sadece yönetim istifa ederse olur çarşının istemesiyle başkan mı olur yapmayın ya iyi alen başkan olsun o zaman görelim tövbe tövbe koskoca beşiktaşın başkanını taraftar grubu seciyor işe bak ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vedat kardeşim sen hiç korkmma bi beşiktaş taraftarı hç bi zmn insan içine ckamıcak hale düşmezz!!! ama azize gbi bi baskanın olursa stadında buyuk olsun borcunda olmasın takımında başarılı olsun neye yarar!!! karakter saygı şeref.... hepsi sıfır!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |