![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Taktiksel olarak hataları gerçekten bence de çok ama gelecek adına savunmak zorundayım ben kendi adıma.Ben burada sene başından beri kendi doğrularımı açıkladım.Bu doğrularım doğrultusunda da Tigana 2008'in sonuna kadar kalmalı.Beşiktaş ancak istikrar ile başarılı olabilir artık.3senede 4 teknik adam yollarsak geleceğimiz kararır.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa Tigana Artık İstifa Etsin Bence Yoksa Kovulacak Derbileri Gçtim Kaç Haftadır Deplasmanda Maç Kazanamıyoz böyle Saçma Bir Zihniyet Olamaz.oyuna zamanında müdahele edemiyo.geride oldumuz zaman burakı oyuna alıyo çok iyi ama dk 75 dn sonra adam adaptemi olacak golmu atacak değişiklikleri göz önüne alması lazm
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
100.yılımıza mükemmel top oynarken bile okadar zor maçlar atlattık (denizli-g.birliği-g.antep vs) o kadaro olsa tarihi farkla şampiyon olur bu ligde. ne gençlerbirliği eski gençlerbiliği ne antep eski antep
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |