![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Delgado beşiktaş agelmiş en iyi yabancılardan biri bence biraz sabır gösterilirse hem oynadığı zaman hemde ayrılırken Beşiktaş a fayda sağlar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya sölimm ben süper kupa gs maçındaki yaptığı işleri gördükten sonra inanılmaz heyecanlanmıştım.Bence ligin ilk 3-4 haftasındanda süper oynadı.Bence rico geldikten sonra bir moral bozukluğu olabilir.Tigananında riconn gelmesiyle birlikte delgadoyuda ricoyuda ylnış kullanışı ikisinnde formuna etkili olmuş olabilir.Ama delgadonun neler yapabileceğini bence hepimiz çok iyi biliorzz.Bnce | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya sölimm ben süper kupa gs maçındaki yaptığı işleri gördükten sonra inanılmaz heyecanlanmıştım.Bence ligin ilk 3-4 haftasındanda süper oynadı.Bence rico geldikten sonra bir moral bozukluğu olabilir.Tigananında riconn gelmesiyle birlikte delgadoyuda ricoyuda ylnış kullanışı ikisinnde formuna etkili olmuş olabilir.Ama delgadonun neler yapabileceğini bence hepimiz çok iyi biliorzz.Bnce satmamamız gerekio.Sonra başka takıma gidince ardından keşke satmasaymışık demememiz için... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Themadpol guzel kardsım Delgodo topcu falan dııl o adam turkıye gıbı ıtalya gıbı futbolun sert oynandıgı yerlerde oynayamaz Delgado bu sezon 4 tane gol attı epı topu o adam gıbı topcu olabılır ancak yuregı ıle oy-na-mı-yo bıze savasıcak formasını terletıcek adam lazım bence anında gonderılsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne güzel söledin vallahi..bize gelen adamlar hep bomba transfer yıldız oluo saten..bugnde gazeteyi okuyorum bjk bombayı patlattı tello ![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado dan çok daha kötü hıyarlardan oluyo da Delgado dan mı olmayacak daha yaşı genç bi sabır kardeşim... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |