![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Kapasite önemli değil. 36 bin olsun ama yepyeni süper modern birşey olsun yeter. Eskilerle idare etmeyi bırakalım. Konfo ve lüks bizim de hakkımız. Kayseri'nin bile yepyeni stadı oluyor ama Beşiktaş hala 60 yıllık stadda oynuyor. Yıkıp yeniden yapmak en iyisi. Değişim şart.
__________________ Konu S_E_D_A_T tarafından (24-06-2007 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben oh satada gitim cok güsel bi satad kapasitesi 56000 ama almanyada her hafda stadlar dolu peki türkiyede ??? ben bjk rize macina 20 000 kisiden fasla keleceyini sanmiyorum bunu da düsünmek lasim bise 40000 yeter derim ben bide moder olsun ohsama deymeyin kefime almanyada kalkar kelirim hafta sonlari | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Artik besiktasada modern bir stad gerek(inonu stadyumunun yeri ayri) eger kaliteli transferler yapili ve takim iyi isler cikarmaya baslarsa cogu maclarda dolar stad | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Commerzbank Arena bencede çok güzel ve modern bir stad ancak benim bildiğim kadarıyla inönü stadının yıkımına anıtlar yüksek kurulu izin vermiyor diye biliyorum keske gerçekleşe bilse ama en az 50.000 kişik olmalı 36.000 de kalacaksa o kadar maliyete değmez diye düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yau Kurbanlar anladik da nezaman yapilacak ki ? Adamlar sene basinda konusdular konusdular konusdular fakat sonunu birakin basi bile yok, Kayseri bitti, Gs projesi var, Antalyanin bile projesi var fakat bizimkiler halen susuyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |